Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karrier vagy szerelem?
Kaptam egy nagyon jó munkalehetőséget, csak sajnos elég messze van, költöznöm kell hozzá, beutazáshoz túl messze van. Eddig nem a szakmámban dolgoztam, most viszont abban tudnék dolgozni.
Van egy párkapcsolatom, csak 8 hónapja vagyunk együtt, jól megvagyunk, minden remek.
Hagyjam itt az egészet a karrierem érdekében? Ha az eszemre hallgatok, megyek tovább, de ha a szívemre, akkor itt maradnék vele. Melyik az okos megoldás? 8 hónap után költözzön velem? Nem szívesen hagyja itt a munkahelyét, neki is jó állása van.
7#
Gondoltam rá, hogy megkérem jöjjön velem. De 8 hónal nem olyan sok. Szeretem, ő is szeret, de nem laktunk még együtt. Mi van ha tönktemegy a kapcsolat? Akkor ő nem lenne sehol, mert otz hagyta a munkahelyét, szinte mindent, ezt nem kérhetem tőle.
Talán távkapcsolatban folytatjuk, és azt túlélve összeköltözünk. Nem tudom még. Még átgondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!