Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a baj velem, miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem, miért nem kívánom a szexet?

Figyelt kérdés
23 éves lány vagyok, 5 hónapja vagyunk együtt a barátommal, akit imádok, de mégse kívánom vele a szexet. Előző kapcsolataimban is ugyanez volt a probléma. Elmondani még nem is mertem neki, mert biztos úgy értelmezné, hogy nem szeretem, pedig ez nem igaz. Úgy érzem, hogy ő a másik felem, vele le tudnám élni az életem. Annyira rossz érzés, hogy nem lehetek vele őszinte, de nem akarom elveszíteni. Viszont nem is hazudhatok neki egy életen át. Nem tudom mit csináljak, és fogalmam sincs egyáltalán mi a baj velem. Mindenki szereti a szexet, én miért nem? Mit csináljak? Hogy mondjam még a férfinak, akit szeretek, hogy nem kívánom?

2015. nov. 21. 00:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Még nem volt semmi az öt hónap alatt?
2015. nov. 21. 00:29
 2/8 A kérdező kommentje:
De, már lefeküdtünk egymással, és annyira nem is volt rossz. Egyszerűen nekem a szex közömbös, nem is taszít, nem is vonz.
2015. nov. 21. 00:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Az a kérdés,hogy neki mit jelent a szex?
2015. nov. 21. 00:37
 4/8 anonim ***** válasza:
ha szeretnel egy igazi ferfi aki jol megb,,,sz irj
2015. nov. 21. 01:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Csak nem fogamzasgatlo tablettat szedsz? Az tesz ilyet az emberrel.

N

2015. nov. 21. 02:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én lehet, hogy felkeresnék egy nőgyógyászt a helyedben, mert a libidó csökkenése hormonproblémára, vagy egyéb hormonális jellegű betegségekre is utalhat. Jobb lenne megérdeklődni, nehogy tényleg valami ilyesmi álljon a háttérben. Ha pedig egészséges vagy, akkor legalább tudod, hogy egyszerűen Aszexuális vagy, és kész.
2015. nov. 21. 08:40
 7/8 anonim ***** válasza:

Lehet sok oka! Ha például leszbikus vagy, az érthető hogy szereted, de az is hogy nem kívánod. Ne hagyj figyelmen kívül semmit!

Orvos, szakember segítségét kérd!

2015. nov. 21. 08:54
 8/8 anonim válasza:
Próbálj ráhangolódini és talán egyszer meg is fogod kivánni. Szex közben gondolj arra hogy csak ezt akartad és most jól meg.asz.
2015. nov. 21. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!