Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire igaz? Tényleg így van?
1. Kerülj a kiszemelt nővel rendszeres, akár mindennapi kapcsolatba. Ez lehet közös beszélgetés, italozgatás, sms, e-mail, facebook, twitter stb. Ezek során időnként tegyél flörtölős megjegyzéseket. Így lassan az illető nő életének szerves része leszel. Érezze a nő, hogy foglalkozol vele, hogy életének szerves része vagy.
2. Pár hét gyakori érintkezés után szakadj el tőle teljesen, 1-2 hétig ne is találkozz vele, ne kommunikálj vele semmilyen formában sem.
3. Miután ez letelt, kezd újra felvenni vele a kapcsolatot. A nő kétségbeesetten fogja kérdezni, hogy hova tűntél. Sokkal értékesebbnek fog tartani téged. Te pedig mond nyugodtan, hogy sok dolgom volt, vagy lazítanom kellett egy kicsit.
Ez egy játszma az értelmetlenebb fajtából....ökörség.
27N
1.:a gagyi flörtölős megjegyzésektől nem leszel egy értelmes nő életének szerves része
2.:amint nem ír és utána megint próbálkozik, veszem a lapot, hogy szórakozik és kuka.
Ha valaki akar valamit, nem fog szórakozni. Hónapokig beszélgettem olyan sráccal, aki tettette a lazát és próbálta lehúzni az önbizalmam, hogy több esélye legyen. Beszélgetni jó volt, mást nem akartam volna ilyen embertől. Aztán megismertem egy srácot neten, aki rögtön őszintén érdeklődött irántam és pár nap utána randira hívott. Fél éve együtt vagyunk.
21/L
2. Ha valaki ilyet csinál az kuka.
Azt szeretem ha érdeklődő,és nem játszmázik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!