Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Hölgyek! Tényleg utáljátok ha egy férfit tanítgatni kell a kettyintésre? 21/F
Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 09:49
11/13 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik.:))
L
12/13 anonim válasza:
szerintem senki sem szeret tanítgatni,maximum olyan nők akik erre buknak,na ned az szerintem nem fiatal,vagy nem szép,szóval kevés rá az esély,hogy ne ilyet fogj ki:(
13/13 anonim válasza:
Nekem aztán oly mindegy, ha szeretem az mindenél többet ér!
Egyébként ha van olyan fiú aki minden héten megdönt egy nőt attól még nem lesz tapasztalt, mert csak magára figyel!De vannak olyanok akik ritkán és azok meg odaverik azokat akik mindenhéten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!