Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Hölgyek! Tényleg utáljátok ha egy férfit tanítgatni kell a kettyintésre? 21/F
nekem a halálom!
csak tapasztalt idösebb pasik jöhetnek szóba!
28/L
Jobban szeretem, ha tapasztalt magabiztos..de nem baj ha úgymond tanítgatni kell.
Bár véleményem ha két ember szereti egymást és a vágy már a tetőfokon van ott már nincs mit tanítani minden ösztönből fog jönni, tudom miről beszélek. Persze előbb nem árt megismerni, hogy a másik mit és hogyan szeret... mondjuk amit leírtam az inkább szeretkezés nem kettyintés, sajnálom ha nem atdam hasznos választ én így fogom fel...
Én nem értem mit kell ezen tanítani, jön magától a dolog, nem kell nagy tudás hozzá. Egy kapcsolat meg nem a szexen múlik (nálam).
25/L
Nem, engem nem zavar, mert lehet egy szűz férfi is jó szerető, ha szeret egy nőt. És lehet egy tapasztalt is rossz. Mennyi ilyen van. Elég csak a nőket megkérdezni.
Mivel 26 vagyok, hozzám 21 éves ffi nem illene, de ha találkoznék egy 25-33 körüli szűz férfival, aki esetleg még normális is, akkor engem nem zavarna, mert a szex ösztönös, és ha valaki szeret valakit a szex rossz nem lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!