Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire tartjátok szépnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tartjátok szépnek a képen szereplő lányt? Egy átlagos srácnak lehet nála esélye?

Figyelt kérdés
[link]
2015. nov. 24. 10:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
12%

"Igen, nő vagyok és pont ezért tudom jobban, h működnek a nők."

Ez nem a humor rovat :D Annyira nem ismeritek magatokat ti nők, hogy az már fájdalmas.

2015. nov. 24. 14:40
 22/29 anonim ***** válasza:
11%
Szép csaj és nincs esélye átlagosnak.
2015. nov. 24. 16:02
 23/29 anonim ***** válasza:
A csaj is átlagos, szóval simán próbálkozhatsz nála átlagos srácként.
2015. nov. 24. 19:04
 24/29 anonim ***** válasza:
91%

Most értettem meg hirtelen a gyik egyedülálló férfiközönségének a problémáját. "Hiába próbálkozok átlagos srácként átlagos lányoknál, nekik nem kellek."

Ez a lány nem átlagos, hanem szép. És az, aki átlagos srácnak írja le magát, általában ehhez a lányhoz képest bizony átlag alatti.

Ettől függetlenül nem meglepő, hogy az egyetlen értelmes választ nullára pontoztátok.

Én mindig átlagos lánynak számítottam (bár emellett a lány mellett átlag alattinak) és mégis iszonyúan nehezen megközelíthető voltam. Simán elhajtottam a jóképű pasikat is, mert az általam támasztott belső igényeknek nem feleltek meg.

A magas, vékony, három diplomás, sportos barátnőm most jött össze egy kövér és bunkó pasival. Szakított a régi szerelmével, ez a pasi pedig beugrott vigasztalni. ennyi a történet.

2015. nov. 24. 19:12
 25/29 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy ez relatív, de pont azért nem merek kezdeményezni, mert szerintem ő nem átlagos, nem tudom hogyan reagálna ha írnék neki..mert még nem tettem meg. Vagy személyesen menjek oda hozzá, csak úgy? Általában nincs gondolom azzal, ha beszélgetni kell valakivel, de ha hozzá személyesen mennék oda, lehet elbénáznám.

Nálam az, hogy magamra azt írtam, hogy "átlagos",nem egyenlő azzal, hogy csúnya, vagy túl kövér.

2015. nov. 24. 19:37
 26/29 anonim ***** válasza:
30%

Lattad Te mar a mai lanyokat? Ez a csaj teljesen atlagos :D Nem hiszem,hogy egy jokepu gazdag csovonak kellene egy ilyen no :D Szal nyugodtan irj ra,mert teljesen atlag es meg sztem koverkes is.

22L

2015. nov. 24. 19:51
 27/29 anonim ***** válasza:
Átlag alatti számomra...nem jön be!
2015. nov. 25. 01:08
 28/29 anonim ***** válasza:
10%

"jóképű vagyok és 3 éve edzem, továbbá hamarosan meglesz a mérnöki diplomám 300 ezres kezdő fizetéssel és van anyagi hátterem is. Tehát én minőségi pasinak vagyok titulálva."

A bebetonozott igazság.

27 éves bölcsész

2015. nov. 26. 19:52
 29/29 anonim ***** válasza:
12-es vagyok, tojok a pontozásra, de ti itt most tényleg ízlésről vitatkoztok? muhhahah :D Mintha az lenne a kérdés, h finom-e a tejbegríz és azt latolgatnátok, van-e esély arra, ha kérdezőnek ízleni fog. Hát kóstolja meg:D Nagy ész kell hozzá.
2015. nov. 26. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!