Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartjátok szépnek a képen szereplő lányt? Egy
átlagos srácnak lehet nála esélye?
10. Naa az ilyen általánosító hülye duma miatt nincs barátnőd és nem is lesz (remélem) Higgyétek el átlagos vagyok, sőt kövérként talán átlag alatti és igenis volt ilyen csajom nem is egy!! Egy ilyen lány egyáltalán nem elérhetetlen!!
2015. nov. 24. 11:20
Jaj, de h ü ly é k vagytok, h külső alapján döntitek el, h ki elérhetetlen, ki nem...CSúnyácska csaj is lehet megközelíthetetlen. Ha épp nem akar kapcsolatot, el fogja hajtani a jó pasit is, és szép nő is lehet könnyen kapható egy kevésbé jó pasi számára is. Lehet épp túlvan egy kapcsolaton ,ahol sokat szenvedett és szeretetre vágyik. A nőn múlik minden, az ő akaratán, nem azon, h a ti véleményetek szerint szép-e. Ki nem tojja le, h ti mit gondoltok? :D
Kérdező, miért ne lenne esélyed?
2015. nov. 24. 11:48
Próbáld meg,szép nőknek is lehet érdekes ízlésük.Legalábbis hallottam 1-2 esetről,hogy egy jó kinézetű nő mások számára ronda pasira ácsingózott,de elég ritka.
2015. nov. 24. 12:19
#12 Látszik, hogy nő vagy, mert amit írsz, az köszönő viszonyban sincs a valósággal ;)
2015. nov. 24. 12:21
#11 Van barátnőm dagikám, viszont én 10-ből 10 nő szerint jóképű vagyok és 3 éve edzem, továbbá hamarosan meglesz a mérnöki diplomám 300 ezres kezdő fizetéssel és van anyagi hátterem is. Tehát én minőségi pasinak vagyok titulálva. De egy átlagos és még szar testű pasinak egy ilyen csajnál 1000% (nem száz, ezer%!) hogy nincs esélye, ezt borítékolom neked.
2015. nov. 24. 12:33
Igen, nő vagyok és pont ezért tudom jobban, h működnek a nők. Tudja némelyik férfi is, de azok nem a gyk-n picsognak, h nem kellenek a nőnek, mert az túl jól néz ki.
2015. nov. 24. 12:33
Nekem tetszik:) Ha kevesebb zsiros kenyeret enne később, akkor még jobb nő lehetne!
(ja és tényleg 100 ezer forint alatti fizetéssel, kővéren, nincs értelme ráhajtani. Puncit nem kapsz a két szép szemedért, hosszú távra meg biztos nem.)
2015. nov. 24. 12:45
Ez a csak kokemenyen atlag, nem az en szintem, siman van nala eselyed, nala sztem csak atlag himtarsak probalkoznak.
2015. nov. 24. 13:26
Csinos lány, szerintem nyugodtan próbálkozz nála.
2015. nov. 24. 13:27
Azon ritka emberek közé tartozik, akiknek jól áll ez a fajta szemüvegkeret.
Van rajta smink, de egyébként az átlag között szép, mosolygósnak tűnik, ez pedig jó.
2015. nov. 24. 14:21
Kapcsolódó kérdések: