Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartjátok szépnek a képen szereplő lányt? Egy átlagos srácnak lehet nála esélye?
2015. nov. 24. 10:23
1/29 Költőnő? válasza:
Nem az a tipikus szépség, de a képen bizony van kisugárzása.
2/29 anonim válasza:
Elég szép lány, átlagos srácként nem érdemes nála próbálkozni.
3/29 anonim válasza:
Szerintem menny rá simán van esélyed; ha megse próbálod már vesztettél.
4/29 anonim válasza:
szerintem ő átlagos, de szép, nyugodtan próbálkozhatsz nála.
5/29 anonim válasza:
Aranyos, szép, nőies, okos csajnak tűnik.:)
6/29 anonim válasza:
Átlagos kövér (nem macis elhízott!!) srácként simán voltak ilyen szintű barátnőim, csak jó duma intelligencia, figyelem kell a nőknek, aki fél csipog az ne menjen ilyen nőre, mert ne is legyen ilyen barátnője!
7/29 anonim válasza:
Nem egy nagy szám ... Simán bárkinek lehet nála esélye.
8/29 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, úgy tudom nincs barátja, úgyhogy mit veszíthetek, írok neki :)
2015. nov. 24. 10:51
9/29 anonim válasza:
Valószínűleg lesz konkurencia, de nem esélytelen.
10/29 anonim válasza:
Átlagos pasiként totál esélytelen, de a csaj nem valami nagy szám. Ennek a csajnak egy tipikus helyes, jóképű pasi de semmi extra (kigyúrt, gazdag) kell majd. Az ennél szebb csajoknak már kevés lesz a jóképűség, kell még valami extra mellé, mondjuk jó test, vastag pénztárca, esetleg valami hírnév.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!