Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja még mindig ezt?
Figyelt kérdés
Volt egy srác, barátság extrákkal volt a kapcsolatunk majdnem 2 évig tartot kisebb megszakitásokkal amikor épp úgy gondoltam mással akar kapcsolatot. 3 barátnője volt közben, az elsővel amikor járt, simán összeveszett azért, hogy átjöjjön a városba ahol tanulok, hogy velem mozizon, a második esetben szintén átjött a városba hozzám, hogy együtt mozizunk sőt majdnem meg is csalta velem csak én mondtam, hogy az nem lenne igazságos a lánnyal szemben. majd jött a harmadik akivel július óta jól megvolt, nem is keresett és úgy gondtolam ez igy okés, de most megint irogat, és szivesen találkozna velem. Nem értem miért csinálja ezt ha nem akar velem lenni, és az előző kapcsolatom is tönkre akarta tenni, de nem sikerült neki. 25 éves nem hiszem el, hogy nem tudja mit akar, vagy ha boldogtalan a lánnyal miért van vele? nem tudom hogy álljak a dologhoz már.#Barátság extrákkal #komplikált kapcsolat
2015. nov. 13. 00:42
1/4 anonim válasza:
gratulálok! kezdek végleg kiábrándulni a nőkből ! én feladom örökre! ......
2/4 anonim válasza:
Ne bántsd,hasznos jószágok az ilyenek...az út szélén.:D
3/4 anonim válasza:
Szép pár lehettek. Te azért, mert tudsz róla, hogy melletted van kettő vagy istentudja hány nője, ő meg azért, amit csinál. Komolyan, annyira hányadékok vagytok, hogy iszonyat.
4/4 anonim válasza:
Komolyan ennyire ostoba vagy, vagy tanították neked?
Ha nem vennéd észre, dugni akar össze-vissza és esze ágában sincs kapcsolatban lenni senkivel. Csak azért van együtt lányokkal, hogy legyen mellette egy állandó pina.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!