Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik a férfiak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik a férfiak a természetesre sminkelt nőkre, hogy nincs smink rajtuk?

Figyelt kérdés

Rengeteg férfi hangoztatja, hogy az a jó, ha egy lány semmi sminket nem visel.

De közben, mikor ilyenre gondolnak, egy ilyen arc lebeg előttük- ez pedig sminkelve van:

[link]

Ha viszont egy "valódi" lány tényleg nem sminkeli magát, akkor így néz ki- és így meg csúnyácskának tartják és nem veszik észre:

[link]

Akkor most hol az igazság? Ha olyan lány a jó, mint az első fotón, akkor ne mondjátok már, hogy ti a sminknélküli lányokat szeretitek, mert irreális elvárásokat támasztotok és rengeteg lány lesz emiatt teljesen önbizalomhiányos.

2015. nov. 9. 18:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ezt a vidit én is láttam nem is egyszer. Egyvalamit soha nem értettem. Ugye a patti nem csupán egy pirosas folt, hanem ki is dudorodik, ráadásul ott, ahol piros, hiába van alapozó, mert az is másabb színű lesz. Vagy tényleg kilóval kell rátenni, h ne legyen más. De akkor meg az az undorító. Ráadásul az alapozó még tömíti is a pólusokat, nekem legalábbis még inkább fényesedett a bőröm tőle, és másnap meg harmadnap egyre és egyre több és borzalmasabb ragya nőtt rajtam. Szóval nem tudom, h hogy csinálja, h a krátereket is eltűnteti!
2015. nov. 10. 11:50
 22/22 anonim ***** válasza:
én a m-sodik képen lévő nőről beszéltem, akin állítólag nincs semmi smink. de mindegy.
2015. nov. 10. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!