Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik a férfiak a természetesre sminkelt nőkre, hogy nincs smink rajtuk?
Rengeteg férfi hangoztatja, hogy az a jó, ha egy lány semmi sminket nem visel.
De közben, mikor ilyenre gondolnak, egy ilyen arc lebeg előttük- ez pedig sminkelve van:
Ha viszont egy "valódi" lány tényleg nem sminkeli magát, akkor így néz ki- és így meg csúnyácskának tartják és nem veszik észre:
Akkor most hol az igazság? Ha olyan lány a jó, mint az első fotón, akkor ne mondjátok már, hogy ti a sminknélküli lányokat szeretitek, mert irreális elvárásokat támasztotok és rengeteg lány lesz emiatt teljesen önbizalomhiányos.
Csak én vettem észre a 2. képen, hogy a lánynak heterokrómiás szeme van? :) Ez alapból többet ér, mint bármilyen smink.
Miért nézne ki amúgy csúnyának? Mert nincs rajta smink? Ugyan már.. Az első képen lévő csaj ilyen szempontból rosszabbul néz ki, mert hiába van "természetesre" sminkelve, látszik rajt, matt a bőre, semmi csillogás stb. Ez minden, csak nem természetes.
29F
Utálom ezt a témát... de a TERMÉSZETESET szeretem. Nincs smink, nincs körömlakk, nincs hajfestés, nincs műhaj, nincs műcici, nincs semmi mű. A smink pedig kiszúrja a szemem az első képen. Nekem NEM az tetszik. Akkor sem, ha nem hiszed el. Pont.
*fogja a fejét*
Nővérem van, akit láttam smink nélkül elégszer és kikenve is, fél szemmel is látom a különbséget.
24/F
Én is igy nézek ki sminkelve mint az első képen látható lány. A valóságot meg photoshopolni nem tudom.
A tökéleteséget mutatja, a valós arc pedig a hibákat.
Én inkább úgy mondanám hogy a pasiknak a túlzottan erős színek és a sok festék nem jön be.
amúgy elég rendes voltál, mert ez pont egy olyan lány, aki smink nélkül is szép. elég sima bőre van...
szerintem ebbe a kérdésbe kár belemenni, itt úgyis mindenki tudja, hogy ki van kisminkelve és ki nincs. elhaladnak egy lány mellett az utcán két másodperc alatt, de egyből fel tudja sorolni neked, hogy hányféle alapozó, pirosító, korrektor, púder, bronzosító meg mit tudom én még mi van rajta. :D
19-es
Nem biztos, hogy szép a bőre smink nélkül. Nézd mire képes egy jó alapozó:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!