Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik a férfiak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik a férfiak a természetesre sminkelt nőkre, hogy nincs smink rajtuk?

Figyelt kérdés

Rengeteg férfi hangoztatja, hogy az a jó, ha egy lány semmi sminket nem visel.

De közben, mikor ilyenre gondolnak, egy ilyen arc lebeg előttük- ez pedig sminkelve van:

[link]

Ha viszont egy "valódi" lány tényleg nem sminkeli magát, akkor így néz ki- és így meg csúnyácskának tartják és nem veszik észre:

[link]

Akkor most hol az igazság? Ha olyan lány a jó, mint az első fotón, akkor ne mondjátok már, hogy ti a sminknélküli lányokat szeretitek, mert irreális elvárásokat támasztotok és rengeteg lány lesz emiatt teljesen önbizalomhiányos.

2015. nov. 9. 18:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én nem látom ilyen durván lehangolónak a második kinézetét, ha megigazítaná a szemöldökét a kezével már sokat tenne magáért. Simán egy kevés sminkkel világszínvonalú szupermodellt lehetne belőle faragni, némi alapozó, szemöldökfestés, szemfesték és vlmi szép, halvány pirosító és szájfény segítségével. Még a bőrén sem találok kivetnivalót... uhh ehhez képest az enyém botrány ahogy kinéz...
2015. nov. 9. 19:06
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
A természetes sminknek pont az a célja, hogy elfedje a hibákat, és kiemelje a szép részleteket, és a pasik ne vegyék észre, hogy az smink.
2015. nov. 9. 19:09
 13/22 anonim ***** válasza:
Én szeplős vagyok, gyerekkoromban sokat csúfoltak miatta, mostanában is sokan kérdezik, h mivel takarom el, vagy próbálom eltakarni. Semmivel! Ezek hozzám nőttek. Viszont évtizedekig voltak problémáim a zsíros, pattanásos bőrömmel egy hormonbetegségnek hála..., és sztem még 50 évesen is ragyás leszek sajna. :( Ha egy rakat alapozót ráteszek, még feltűnőbb lesz. Szóval hiába a rendes étkezés és minden igyekezet, sajnos nem mindenkinek arányos az ápolltsága/kinézete azzal, amit ráfordít. :(
2015. nov. 9. 19:12
 14/22 anonim ***** válasza:

Csak én vettem észre a 2. képen, hogy a lánynak heterokrómiás szeme van? :) Ez alapból többet ér, mint bármilyen smink.

Miért nézne ki amúgy csúnyának? Mert nincs rajta smink? Ugyan már.. Az első képen lévő csaj ilyen szempontból rosszabbul néz ki, mert hiába van "természetesre" sminkelve, látszik rajt, matt a bőre, semmi csillogás stb. Ez minden, csak nem természetes.

29F

2015. nov. 9. 19:26
 15/22 anonim ***** válasza:
27%
Nekem továbbra is a smink nélküli nők a zsánereim. :)
2015. nov. 9. 19:26
 16/22 anonim ***** válasza:
20%

Utálom ezt a témát... de a TERMÉSZETESET szeretem. Nincs smink, nincs körömlakk, nincs hajfestés, nincs műhaj, nincs műcici, nincs semmi mű. A smink pedig kiszúrja a szemem az első képen. Nekem NEM az tetszik. Akkor sem, ha nem hiszed el. Pont.

*fogja a fejét*

Nővérem van, akit láttam smink nélkül elégszer és kikenve is, fél szemmel is látom a különbséget.

24/F

2015. nov. 9. 20:05
 17/22 anonim ***** válasza:
64%

Én is igy nézek ki sminkelve mint az első képen látható lány. A valóságot meg photoshopolni nem tudom.

A tökéleteséget mutatja, a valós arc pedig a hibákat.

Én inkább úgy mondanám hogy a pasiknak a túlzottan erős színek és a sok festék nem jön be.

2015. nov. 9. 20:28
 18/22 anonim ***** válasza:
83%
Ahhhhh, a pasiknak csak az a smink, ami 20 méterről rikít lilában-kékben-zöldben. Az első képen a csajon hiába van 10 féle sminktermék, nekik ez nem smink, mivel nem látják. Azt hiszik, csak úgy a jóisten ajándéka az egyenletes színű, felszínű bőr, ami pont ott hajlik bronzos rózsaszínbe, ahol kell és a szemöldök is magától iylen szabályos ívű és telt, minden szál pont jó helyre nőtt és sehol egy felesleges, de egy hiányzó sem. Hápppersze :D
2015. nov. 9. 21:30
 19/22 anonim ***** válasza:

amúgy elég rendes voltál, mert ez pont egy olyan lány, aki smink nélkül is szép. elég sima bőre van...

szerintem ebbe a kérdésbe kár belemenni, itt úgyis mindenki tudja, hogy ki van kisminkelve és ki nincs. elhaladnak egy lány mellett az utcán két másodperc alatt, de egyből fel tudja sorolni neked, hogy hányféle alapozó, pirosító, korrektor, púder, bronzosító meg mit tudom én még mi van rajta. :D

2015. nov. 9. 23:45
 20/22 anonim ***** válasza:

19-es

Nem biztos, hogy szép a bőre smink nélkül. Nézd mire képes egy jó alapozó:

https://www.youtube.com/watch?v=x9Sc5nQznWg

2015. nov. 10. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!