Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik a férfiak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik a férfiak a természetesre sminkelt nőkre, hogy nincs smink rajtuk?

Figyelt kérdés

Rengeteg férfi hangoztatja, hogy az a jó, ha egy lány semmi sminket nem visel.

De közben, mikor ilyenre gondolnak, egy ilyen arc lebeg előttük- ez pedig sminkelve van:

[link]

Ha viszont egy "valódi" lány tényleg nem sminkeli magát, akkor így néz ki- és így meg csúnyácskának tartják és nem veszik észre:

[link]

Akkor most hol az igazság? Ha olyan lány a jó, mint az első fotón, akkor ne mondjátok már, hogy ti a sminknélküli lányokat szeretitek, mert irreális elvárásokat támasztotok és rengeteg lány lesz emiatt teljesen önbizalomhiányos.

2015. nov. 9. 18:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
34%
Jól van már! :D Ne legyél már ilyen frusztrált. :)
2015. nov. 9. 18:47
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Egész egyszerűen nem értenek a sminkhez, nem tudják, milyen eszközökkel mit érhetnek el.
2015. nov. 9. 18:48
 3/22 anonim ***** válasza:
22%
Az nem smink, az photoshop :D :D Erősen :D
2015. nov. 9. 18:49
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Miért hiszik? Mert nem értenek hozzá. Ha pasi lennék, sztem én sem tudnám megkülönböztetni.
2015. nov. 9. 18:49
 5/22 anonim ***** válasza:
0%
3-as: Jó válasz:D
2015. nov. 9. 18:50
 6/22 anonim ***** válasza:
En nem tudom, hogy kell sminkelni. Mennyi puder kell, de 3-4 meterrol mar meglehet allapitani, hogy ki hasznal sok sminket. Es az szerintem nem nez ki jol....jobb a termeszetes. Masodiknak egesz tiszta bore van. De smink lehet hogy rajta is van..
2015. nov. 9. 18:53
 7/22 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok frusztrált. Csak nem értem, miért mondják a férfiak, hogy a természeteset szeretik, mikor igazából nem.
2015. nov. 9. 18:54
 8/22 anonim ***** válasza:
23%
Tudod, vannak lányok akiknek smink nélkül is szép az arcuk és a bőrük. A lánynak a 2. képen iszonyat a szemöldöke, rohadtul el van hanyagolva, az arca is elég fura, talán túl zsíros és amiatt "fénylik", a felkötött haj pedig szintén előnytelen. De persze aki éjjel-nappal vakolattal az arcán éli az életét, annak nem is csoda, hogy olyan a bőre amilyen.
2015. nov. 9. 18:57
 9/22 anonim válasza:
Mondhatja azért is, hogy jobb színben tűnjön föl, aki nem a pláza cicákat szereti. Amelyik tényleg a természetes bőrűeket szereti az úgyis észreveszi (közelről biztosan).
2015. nov. 9. 18:58
 10/22 anonim ***** válasza:
Ez a vakolat kifejezes nagyon talalo..mindenekfelett egy jo sminkkel igazan szemetgyonyorkodteto arcot lehet festeni, plane ha egy olyan arctipusra kerul ami a kozonsegnek tetszo. De viszont, ha valaki jol sminkel, de nelkule mondjuk nagyon karikasak a szemei, szeplos, vagy rancos vagy hasonlo, az mar megteveszto. Es akkor megdobben rajta az egyen, hogy a lany inkabb sminkeli magat, mint hogy kialudja, vagy apolja magat..egeszsegesen taplalkozzon.
2015. nov. 9. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!