Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Sminkeltek?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy aránylag kb. hány nő sminkel, és hány nem. Azt is leírhatnátok, hogy csak szolidan, vagy extrémen, illetve, hogy milyen gyakorisággal.

2015. szept. 18. 19:48
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Ja, és azt is leírhatnátok, hogy mi okból. Másnak akartok tetszeni, vagy magatoknak?
2015. szept. 18. 19:49
 2/21 anonim ***** válasza:
58%
Nem sminkelek, pedig ramferne, de nem akarok senkit se becsapni. 21N
2015. szept. 18. 19:51
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Kamaszkoromban sminkeltem, az elmúlt pár évben egyáltalán nem, nem is tervezek visszaállni rá.

Őszintén szólva sajnálom rá az időt, inkább alszom annyival tovább :D De szerencsére nincs gond az arcbőrömmel, meg úgy alapból a fejemmel sem :D

2015. szept. 18. 19:58
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem sminkelek, mert nem érdekelnek az ilyen dolgok. Inkább más, hasznosabb dolgokra költöm a pénzem és az időm.

25/N

2015. szept. 18. 19:59
 5/21 anonim ***** válasza:
32%

Mily meglepő, én szinte sehol nem látok nőt festék nélkül... :(

Pedig annyira gyűlölöm a sminket! És nem, közhiedelemmel ellentétben NEM a szolid sminket szeretem, valóban a smink nélküli nők tetszenek. Az első három válaszoló ritka kivétel csak, sajnos!

2015. szept. 18. 20:10
 6/21 A kérdező kommentje:
5: Én is így vagyok vele. :)
2015. szept. 18. 20:11
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Ritkán. Nyáron nem szoktam, a melegben leizzadom. Van, amikor másnak is akarok tetszeni, van, amikor csak magamnak, van, amikor csak olyan gyulladásom, sebem van, amit szeretnék elrejteni, plusz van olyan alapozóm, ami ezeket gyógyítja, télen, ha kicserepesedik a szám a hidegtől, a rúzs gyógyító hatású is (tesztelve), régebben énekeltem, most táncolok, és időnként volt/van fellépés, a színpadra többnyire sminkelek.

Nem használok erős sminket, nem szeretem, és ha véletlenül elkenődik, az csúnya. Csak valami egyszerűt. Színpadra sem teszek fel sokat, a lámpák nem csak világítanak, de melegítenek is.

2015. szept. 18. 20:11
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha nem színpadra sminkelek, többnyire a bőrhibáim miatt teszem, ezek csúnyák, és fájnak is. Nem, bőrgyógyász sem tudott segíteni. Szerencsére javult a helyzet tinikorom óta, akkor úgy néztem ki, mint aki beteg, de azért most is akadnak vele problémáim. Szóval ezeket jobb szeretem elrejteni, és a smink alatt legalább gyógyul is.
2015. szept. 18. 20:14
 9/21 anonim válasza:

igen,szempilla spirál hétköznap mindig van rajtam de más nincs.

Szerintem ez belefér.

nem más miatt,hanem magam miatt mert így jobban érzem magam.

2015. szept. 18. 20:29
 10/21 anonim ***** válasza:

Igen. Ha elmegyek otthonrol. Szolidan.

Csak magam miatt, mert sokkal frissebbnek tunik az arcom tole.

2015. szept. 18. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!