Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Sminkeltek?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy aránylag kb. hány nő sminkel, és hány nem. Azt is leírhatnátok, hogy csak szolidan, vagy extrémen, illetve, hogy milyen gyakorisággal.

2015. szept. 18. 19:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem, reggel nincs rá időm (bagoly típus vagyok, éjszaka nem lehet lelőni, reggel meg kirobbantani az ágyból....). Plusz ha véletlenül mégis sminkelek egész nap azt figyelem nem kenődött el, plusz mivel nem vagyok hozzászokva nem egyszer én kenem el, mert megtörlöm, dörzsölöm úgy elég rendesen a szemem, stb.
2015. szept. 18. 20:39
 12/21 Sunshinedoll ***** válasza:
0%

Igen, ha elmegyek otthonról, sminkelek. Néha, ha kedvem szottyan, akkor itthon is sminkelek, gyakorlok, kipróbálok új technikákat, termékeket, majd lemosom. Hétköznapra nem szeretek erős szemsminket rakni, ilyenkor csak szemöldök megy, korrektor/alapozó, meg egy kis szín az arcomra.

Ha bulizni megyek, vacsorázni, akkor felrakom az egész arcot, rúzs, szem, arc, minden, ahogy azt illik, istenesen.

2015. szept. 18. 20:45
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem lehet mondani, hogy szoktam. Inkabb csak alkalmakra. Szabadabbnak érzem magam smink nélkül és sokkal jobb vkivel úgy megismerkedni. Így ha később egyszer-egyszer kisminkelem magam akkor pozitiv meglepetés vagyok.
2015. szept. 18. 20:50
 14/21 anonim ***** válasza:
Alkalmakkor, buliba, színházba, moziba, étterembe, ilyesmik. Hétköznap, itthonra, boltba nem. Míg dolgoztam, addig a munkahelyre is sminkeltem általában (Gyeden vagyok). Viszony nálam a smink finom alapozót, fekete szemceruzát és szempillaspirált jelent, semmi többet. Szerintem ez még nem az átverés kategória.
2015. szept. 18. 21:41
 15/21 anonim ***** válasza:
Én még szemceruzát sem használok, mert a szemem nem szereti, csak alapozó, spirál, rúzs. Színpadra még esetleg jön hozzá szemhéjpúder.
2015. szept. 18. 21:42
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha suliba megyek, találkozom valakivel szempillaspirál, barna szemöldökzselé, egy nagyon vékony tusvonal. Sétához semmit nem teszek fel, pedig a belvárosban lakom.
2015. szept. 18. 21:45
 17/21 anonim ***** válasza:

"pedig a belvárosban lakom."

Muhahaha

2015. szept. 18. 21:47
 18/21 anonim ***** válasza:
Egy kis szemöldökigazítás világosbarna szemöldökporral, ha megyek valahová. Itthonra sosem, vállalhatóan nézek ki. Alkalomra alapozó, szempillaspirál és egy kis pirosító. szempillaspirált használnék minden nap, de olyan nehéz leszedni.
2015. szept. 18. 22:03
 19/21 anonim ***** válasza:

Igen, de nem mindig és csak is szolidan.

Akkor sminkelek, mikor kedvem van hozzá. Szép vagyok smink nélkül is, úgyhogy a smink nálam kedv kérdése.

25N

2015. szept. 18. 22:18
 20/21 anonim ***** válasza:

Igen, sminkelek. Igyekszem szolidan, a termeszetes szepseget kihangsulyozva.

AMegvagyok magammal elegedve, de ha kifestem magam, akkor meg inkabb szebbnek erzem magam.

2015. szept. 19. 01:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!