Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért támadják le azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért támadják le azt a férfit, aki azt merészeli mondani, hogy neki a smink nélküli lányok jönnek be inkább?

Figyelt kérdés

Több kérdésben/válaszban is láttam, hogy egy férfi ilyet írt, a válaszolók többsége pedig elkezdte mocskolni, hogy mit képzel magáról.

Miért nem képesek egyes nők elfogadni, hogy léteznek olyan férfiak, akiknek NEM tetszik a smink. Én is ilyen vagyok. Tudom, nincs jogom beleszólni, hogy sminkel-e egy lány, vagy sem, és nem is akarok. Ahhoz viszont jogom van, hogy eldöntsem, hogy tetszik-e nekem, vagy sem, vagy ahhoz, hogy elmondjam a véleményem. Ez miért zavar egyeseket?

2015. szept. 16. 19:06
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
74%
Engem például ez egyáltalán nem zavar, ízlések és pofonok, ugye. De mikor azzal jön valaki, hogy minek sminkelnek a nők, mikor neki az nem tetszik (találkoztam már ilyen kérdéssel), azt már kicsit érdekes felfogásnak tartom, mert hol érdekeljen az minket, hogy neki mi tetszik?
2015. szept. 16. 19:08
 2/31 A kérdező kommentje:
1: Nem lehet, hogy nem rosszindulatból, csak kíváncsiságból tettek fel ilyen kérdést?
2015. szept. 16. 19:10
 3/31 anonim ***** válasza:
95%

Ha lány/nő támad le, azért fogja zavarni, mert a sminkelés egy választás a hétköznapjai során, valami ami őt is érinti... amikor te véleményt mondasz, hiába csak a saját ízlésedről írsz, az ő szemében ítélkezésnek hat, önkéntelenül is védeni akarja a saját választását.

Ha fiú/férfi támad le, ő pedig vagy a saját ízlésétől eltérő véleményt akarja leugatni focidrukkeres mentalitással (ez lesz a gyakoribb), vagy sminkelés adta önbizalmat akarja védeni, ha egy lány sminkkel, attól szebbnek érzi magát, magabiztosabb lesz és így ismerkedésre nyitottabb. (ez lesz a ritkább)

2015. szept. 16. 19:19
 4/31 anonim ***** válasza:
49%
Akkor még érdekesebb lehet a kérdező lelkivilága, ha valóban arra kíváncsi, hogy miért nem úgy néz ki minden nő, ahogy ő szeretné.
2015. szept. 16. 19:19
 5/31 anonim ***** válasza:
Én mondjuk még nem találkoztam ilyen komoly társadalmi kérdéseket érintő atroccitással, de ezen túllendülve... Nem qrvamindegy?
2015. szept. 16. 19:22
 6/31 anonim ***** válasza:
28%
Bárcsak több gondolná így.
2015. szept. 16. 19:27
 7/31 anonim ***** válasza:
17%

En nem sminkelek semmit egy ideje. Kokretan ez jon be a pasiknak. En nem ertem ezt, de nagyon kenyelmes. Sokszor a kisminkelt nok neznek irigykedve, hogy amugy elegansan irodai cuccokba jarok , de megsem vagyok sminkben. Az elettarsamnak se hittem el, hogy igy jo, de kiprobaltam.

Azota inkabb szexelunk reggel sminkeles helyett. :)

2015. szept. 16. 19:35
 8/31 anonim ***** válasza:
33%
#4-es, pont a hozzád hasonló szövegértelmezési gonddal küszködő fogyatékosok miatt jogos a kérdés. :)
2015. szept. 16. 19:38
 9/31 A kérdező kommentje:
8: Én is egyből arra gondoltam, mikor olvastam a válaszát, hogy valamit kicsit félreértett. :)
2015. szept. 16. 19:39
 10/31 anonim ***** válasza:
84%

szerintem azért 'támadnak le' mert a férfiak 90%nak fogalma nincs, mi az hogy 'smink nélkül'

[link]

ti a jobb oldalira képre hinnétek azt, hogy ott nincs smink a nőn... pedig viszonylag sok van (alapozó, púder, korrektor, pirosító, szemceruza, szempillaspirál, talán még egy kis szemöldökceruza is)

2015. szept. 16. 19:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!