Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért támadják le azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért támadják le azt a férfit, aki azt merészeli mondani, hogy neki a smink nélküli lányok jönnek be inkább?

Figyelt kérdés

Több kérdésben/válaszban is láttam, hogy egy férfi ilyet írt, a válaszolók többsége pedig elkezdte mocskolni, hogy mit képzel magáról.

Miért nem képesek egyes nők elfogadni, hogy léteznek olyan férfiak, akiknek NEM tetszik a smink. Én is ilyen vagyok. Tudom, nincs jogom beleszólni, hogy sminkel-e egy lány, vagy sem, és nem is akarok. Ahhoz viszont jogom van, hogy eldöntsem, hogy tetszik-e nekem, vagy sem, vagy ahhoz, hogy elmondjam a véleményem. Ez miért zavar egyeseket?

2015. szept. 16. 19:06
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

10: Nem, nem hinném azt, észrevenném, hogy van rajta, bár szerintem relatív kevés. (Ezt úgy értem, hogy számos nőn jóval több smink van.)

De ez a lány smink nélkül is gyönyörű, és sminkkel, a második képen szerintem nem szebb. Persze, megértem, ha más másképp gondolja, csak ne kelljen egyetértsek vele feltétlenül.

2015. szept. 16. 19:53
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

kevés? kb minden az arcára van pakolva ami lehet :D

pont emiatt nem vagytok hitelesek, mert akinek pl feketére van festve az egész szeme (de adott esetben a bőrén semmi nincs) már ráfogjátok, hogy jobban ki van sminkelve.

2015. szept. 16. 19:55
 13/31 A kérdező kommentje:
12: Nem kevés, hanem relatív kevés. Nekem ez is sok, és smink nélkül jobban tetszik.
2015. szept. 16. 19:57
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

A jobboldali szebb.

A baloldali viszont igazi.

Aztán kinek melyik tetszik jobban?

(Nekem pölö a bal.)

2015. szept. 16. 20:00
 15/31 anonim ***** válasza:
80%
Pont azért, amiért engem letámadnak a pasik, mikor közlöm, hogy nem bukok a kigyúrt testre.
2015. szept. 16. 20:22
 16/31 A kérdező kommentje:

15: Az is primitív, aki ezért letámad.

Én inkább örülök, hogy van aki nem a kigyúrt testre bukik. :)

2015. szept. 16. 20:23
 17/31 anonim ***** válasza:
#10 A képhez: én ismerek olyan lányt, aki szebb smink nélkül is mindkettő fotónál, de ha választanom kéne, akkor inkább a bal, mert az nem hazudik.
2015. szept. 16. 20:30
 18/31 anonim ***** válasza:
26%

8-aska, láthatólag zokni vagy agyilag, úgyhogy kár volt megszólalnod.

Az 1-es válaszomban leírtam, hogy az adott kérdést milyen formában feltéve találtam kicsit furcsának, ha kevés az agykapacitásod ehhez, az már bizony az egyéni problémád.

2015. szept. 16. 20:39
 19/31 anonim ***** válasza:
32%

#18-as, nem a tartalomtól mentes sértegetéstől lesz igazad, ezzel nem cáfolsz.

Valakit a sminkeléshez fűzött véleménye miatt letámadni primitív leugatás csak, a kérdező által írtakat nem ártana felfogni. Ez pontosan olyan, mintha valahol egy kérdésnél szóba kerülne egy étel, példa legyen a rántott hús. Odamész, és mivel témába vág és eleve a kérdés is erre kérdezett, leírod, te nem szereted a rántott húst. Egy árva betűvel se többet, csak ennyit. Erre valamelyik szerencsétlen jön és letámad, "na nehogy má' te mondd meg hogyan főzzek magamnak!!!4!!"

Attól, hogy valaki hozzászól egy már futó témához, és mások véleményétől eltérő ízléssel bír, még rohadtul nem lesz jogos letámadni. Rengetegszer botlunk ebbe ezen az oldalon, a kérdező is erről írt, te meg elhasalsz a szövegértésen. Sértegethetsz, ahogy én is fogyatékosnak tartalak, de a beszólogatás mellé jó lenne valami ÉRV is, mert így csak puffogsz az értetlenkedésed mellé.

2015. szept. 16. 21:47
 20/31 anonim ***** válasza:
77%

csak akkor ugatják le, ha olyan stílusban van feltéve a kérdés. "minek sminkelnek a nők, ha nekem nem tetszik?". kb ez a stílus.

a tapasztalat pedig azt mutatja, hogy igenis a legtöbb férfinek tetszik a smink. és nőnek is. kinek az ilyen, kinek az olyan. és valóban az esetek nagy részében nem tudják megmondani, hogy az adott lányon van-e smink vagy nincs. de nem is ez a lényeg. az a bosszantó, hogy ilyen egyértelmű dolgot tagadnak, hogy sminkkel szebbek. nem szebb az a nő, akinek nem látszanak a bőrhibái? de. nem szebb akinek nem látod a gennyes pattanásait? de. nem szebb akinek szép hosszú fekete szempillái vannak? de. az lehet, hogy a te ízlésed más. objektíven kéne belegondolni. ha félreteszel minden rosszindulatot, hogy pl aki sminkel az buta liba, aki sminkel becsap, aki sminkel az ilyen meg olyan, aki sminkel az nem igazi, aki sminkel az nem értelmes nő, és szimplán esztétikailag nézed meg a nőt, akkor sminkkel szebb lesz úgyis.

2015. szept. 17. 01:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!