Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért támadják le azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért támadják le azt a férfit, aki azt merészeli mondani, hogy neki a smink nélküli lányok jönnek be inkább?

Figyelt kérdés

Több kérdésben/válaszban is láttam, hogy egy férfi ilyet írt, a válaszolók többsége pedig elkezdte mocskolni, hogy mit képzel magáról.

Miért nem képesek egyes nők elfogadni, hogy léteznek olyan férfiak, akiknek NEM tetszik a smink. Én is ilyen vagyok. Tudom, nincs jogom beleszólni, hogy sminkel-e egy lány, vagy sem, és nem is akarok. Ahhoz viszont jogom van, hogy eldöntsem, hogy tetszik-e nekem, vagy sem, vagy ahhoz, hogy elmondjam a véleményem. Ez miért zavar egyeseket?

2015. szept. 16. 19:06
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Mert a férfiak nagy többsége képmutató, mivel béna hozzá h csajt szerezzen, és azt hiszi, majd így fog. Így megtalálja magának a szürke, konzervatív csúnyácska lányokat akik nagy természetes szépségnek tartják magukat. Végülis win-win. Csak ne tolják a pofámba, a képmutató hülyeségüket. Minden csaj jobban néz ki sminkkel, már ha a smink ízléses és illik hozzá. Ez kb annak a kérdése, h mi áll jobban ha 2 hétig nem mosol hajat, vagy a frissen mosott haj. Ezenkívül a smink alapvető ápoltság bizonyos helyeken, és bizonyos társadalmi körökben, ami mellett nem lehet elmenni.

Egy drága étteremben smink nélküli nővel megjelenni, olyan mintha pólóban és rövidgatyában mennél.

És most bocs akiben az képmutatásra épített kártyavárat ledöntöttem.

25/F

2015. okt. 19. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!