Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Sokatoknak miért jár fizikai fájdalommal, hogy férfinek hívjatok valakit, ne pasinak?
Nem lehet, hogy rengeteg nő azért szívja meg sokszor, mert itt is és máshol is folyton pasinak hívja a delikvenst, akivel ismerkedik, vagy jár? Az ember általában olyan szófordulatokat használ, amilyen a belső hitrendszere, meggyőződése, gondolkodási sémája stb. Meglehet, ha nem pasikkal jönnének össze sokan, hanem férfiakkal, fele ennyi probléma sem lenne?
Mit gondolsz, van-e összefüggés a szóhasználat, és az emberi érzelmi fejlettsége között? Tehát akik mindig "pasikkal" ismerkednek, jönnek össze, és nem férfiakkal, azok érzelmi szintje alacsonyabban lehet?
Semmilyen jelentősége nincs számomra, használom a férfi, pasi, pasas, úr, fiú, srác szavakat is, életkortól teljesen függetlenül, valamint használom a nő, csaj, csajszi, asszony, asszonytárs, lány, leány, leányzó, de még a kislányok szót is, szintén életkortól függetlenül. Egyedül a "hölgy" az, amit kerülök, álságosnak és finomkodónak érzem.
De még olyan összefüggést sem látok, amire rákérdezel, mert használom a pasi szót, viszont nem szoktam szívni, mármint a pasikkal nem, mielőtt valaki lecsapná :))
5. vagyok
Nem tudom miért kellett így felháborodni meg lepontozni, ez csak egy vélemény.
Egyébként kedves kérdező abban pont hogy egyet értünk hogy van különbség a pasi és a férfi között, különben te sem lennél a pasi jelzőn fennakadva.
És igen tudni kell nőként is viselkedni (szerintem). Egy szóval sem mondtam h nem, csak nem az volt a kérdés.
Magyarul: pasi
Románul: paşi
Törökül: paşı
Németül: paschi
Angolul: pashy
Csehül: paši
Franciául: pachiè
Ajánlhatok esetleg könyvet?
Csernus Imre: A férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!