Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok milyen egy jól kinéző nő? Milyen nőknek mondjátok azt, hogy: "Jól nézel ki. "? 21L
Figyelt kérdés
Nem vagyunk egyformák. Ki mire érti, céloz vele általában?2015. nov. 1. 18:13
11/22 A kérdező kommentje:
Nekem is fura, pont ezért kérdezem. A 'szép' jelzőt is használta már, de mostanság rakattant a 'jól nézel ki', 'nagyon jól nézel ki' bókokra.
2015. nov. 1. 18:28
12/22 anonim válasza:
Csemer Bogi szerintme is jó. Nekem nagyon barátnő feeling.
13/22 anonim válasza:
Mutass egy fotót magadról "mókuci" és megmondom hogy Te az vagy-e. ;)
14/22 anonim válasza:
Amit én észrevettem, hogy a szép arc az ami alapján valakit szépnek/aranyosnak mondanak.
Ronda/átlagos arc de nagyon jó testre meg azt, hogy dögös, stb.
Jól nézel ki?.. jó a ruhád talán? vagy csak udvarias?
15/22 A kérdező kommentje:
Mondta már, hogy szép vagy, nagyon szép vagy, jól nézel ki, nagyon jól nézel ki, vonzó vagy. Volt minden.
2015. nov. 1. 18:41
16/22 anonim válasza:
Ha azt, hogy "jól nézel ki", az azt jelenti, hogy megduglak, ha akarod. :-P
17/22 Estienne válasza:
Akkor meg, mi a kérdés? De a szavak önmagukban amúgy sem érnek semmit...
19/22 anonim válasza:
"Ha azt, hogy "jól nézel ki", az azt jelenti, hogy megduglak, ha akarod. :-P"
Hát igen, kicsit tárgyiasítja a nőt.
20/22 anonim válasza:
Ezek csak üres szavak, hogy sportos, csinos.. blablabla
Egy kép alapján, vagy összehasonlítva más nőkkel egy pillanat meg lehet mondani, hogy ki a vonzóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!