Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi az az összeg, amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az az összeg, amit úgymond elvártok a párotoktól, amire azt mondjátok, hogy nem kell mindent forintra kiszámolni?

Figyelt kérdés

Nyilván nem a pénz határoz meg egy kapcsolatot vagy egy szerelmet (bár a mai világban elég sok ellenpélda van sajnos..), de azért egy elég meghatározó szempont. Mi az az összeg, amire azt mondjátok, hogy ez már elég egy közös jövőre, ahhoz, hogy a későbbiekben elérjétek a közös céljaitokat, és ne kelljen éhezni, minden apró forintot beosztani a hónap végéig?

Elég, ha csak van valamilyen munkája az illetőnek, vagy azért normális helyen dolgozzon, esetleg van egy bizonyos szint, ami alá nem adjátok?

Mindkét nemhez szól a kérdés természetesen.

2015. okt. 23. 15:34
 1/10 anonim ***** válasza:
28%

Férfiként nem összeget mondanék, hanem azt, hogy legyen normális szakmája és ne bolti eladó, operátor, takarító vagy egyéb zéró tudást igénylő munkakörben dolgozzon. De ha mindenképpen összeget kell mondani akkor legyen 100000 nettó.

Én 200 felett keresek.

25F

2015. okt. 23. 15:47
 2/10 anonim ***** válasza:
viccesnek tartom a kerdest, mert amikor megismertem a felesegem, mindketten csoro egyetemistak voltunk. soha eszunkbe nem jutott ilyesmi.
2015. okt. 23. 16:21
 3/10 anonim ***** válasza:
Ó igen a másodiknak abban igaza van, hogyha normális dolgot tanul, akkor az sem baj, ha még nincs a lánynak jövedelme.
2015. okt. 23. 16:25
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Számomra az lenne az ideális, ha az összbevétel min. netto 500e meglenne. De ami még fontosabb, az sem baj ha 100e fizetéssel kezd, de legyen potenciál a szakmájában és benne is, hogy előrébb jusson, aki megelégszik a minimálbérrel, azzal nem tudnék közös jövőt tervezni (és nemcsak a pénz miatt).

30N

2015. okt. 23. 16:40
 5/10 A kérdező kommentje:

#1 Ekkora gond, ha egy nő ilyen munkakörökben dolgozik? Szerintem nem az, hisz ha kialakul egy kapcsolat, akkor hiába keres keveset, a másik támogatásával simán tud még tanulni vmit, amivel utána több pénzt, jobb állást kereshet. Az általad írt minimum 100 ezret pedig egy operátor is összeszedi simán.

#4 Min. nettó 500? Nyilván én is örülnék neki, ki nem. De szerintem az ebben az országban élők nagyobbik része csak álmodozhat ekkora összegről. Főleg ha vidéket nézzük.

2015. okt. 23. 17:32
 6/10 anonim ***** válasza:

A bolti eladó miért nem jó,főleg ha nő az illető?

Nőként azt mondom,nem az összeg (persze valamilyen szinten az is,de legyen mondjuk min.nettó 100000,tehát tudja magát teljesen fenntartani),hanem tényleg egy normális munkahelyen dolgozzon.

Most kígyót békát fognak rám mondani,de én egy szakmunkással nem állnék össze,még ha a 300000 forintot is megkeresné egy hónapban.

2015. okt. 23. 18:02
 7/10 anonim ***** válasza:
54%

ma 15:47

huszonötef, én meg dupla annyit keresek, mint te, mégsem vagyok ennyire hülye...

Nem érdekel a szakmája, és az sem, hogy mennyit keres. Az ember érdekel. Ha egy bolti eladó, akkor bolti eladó, ha meg az MTA tagja, akkor az is jó. Legyen értelmes, meg nézzen ki jól :D

2015. okt. 23. 18:10
 8/10 anonim ***** válasza:
61%
Elvárás alapon semmi, 0 forint.
2015. okt. 23. 18:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Amit az 500 ezer nettót író hölgy írt, az szerintem akkor jogos, ha ő is le tud kb. ennyit tenni az asztalra, akkor érthető, hogy neki ez az életszínvonal a megfelelő.

Miért nem jó a bolti eladó? Amiért másnak nem jó a szakmunkás, én mondjuk a szakmunkásokat becsülöm, mert egy tényleges szakmához igenis tudás kell, ahhoz viszont, hogy lehúzom az árut SEMMI nem kell, két hét alatt profi szinten be lehet tanulni. Igénytelen munka, ami csak átmeneti időre jó. Ami meg a tanulást illeti az én támogatásommal... ebből szokott az lenni, hogy a nő kihasználja a férfit, lehúzza anyagilag, majd pedig lelép. Továbbá tanulni fiatalon kell. Huszonéves korára az embernek illik lennie egy normális szakmájának, nem kell diplomának lennie, de igenis legyen valami tudása, amit az adott illető tud hasznosítani! Lehet az virágkötő is, de tudást igényeljen, ne pedig bolti eladó szintű igénytelen munkára rendezzünk be egy életet, az igényességet ugyanis elvárom a páromtól, továbbá olyan embert szeretnék társnak, aki igenis építette a jövőjét, tanult, és nem arra várt, hogy jön egy hapsi, akit anyagilag majd lehúzhat. Ó és legyen a szakmájában fejlődési lehetőség.

A "Böszmének" meg üzenem, hogy ő csak szeretne dupla annyit keresni. Talán egyszer álmaiban...

2015. okt. 23. 19:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Arra, hogy ekkora összegről sokan csak álmodoznak: az lehet, én is álmodozom sok mindenről, de azt hiszem nem nagy elvárás, ha én ennek az összegnek több mint a felét megkeresem a párom is legalább ennyit tegyen bele a közösbe. Hozzáteszem még mindig azon vagyok és azért képzem magam folyamatosan, hogy ennél is többet keressek. Én élni akarok, nem a négy falat bámulni, mert nincs pénzem másra, ha valakit ez kielégít az is rendben van, de az nem az én másik felem.
2015. okt. 23. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!