Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nálatok milyen egy jól kinéző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok milyen egy jól kinéző nő? Milyen nőknek mondjátok azt, hogy: "Jól nézel ki. "? 21L

Figyelt kérdés
Nem vagyunk egyformák. Ki mire érti, céloz vele általában?
2015. nov. 1. 18:13
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Csinos,sportos alkat,formás feszes testrészekkel és minden "alkatrésze " természetes.
2015. nov. 1. 18:15
 2/22 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést.

Ha gondolod küldj képet, és megmondom, hogy jól nézel-e ki.

De ha az egyszerűbb elgondolásban értem a kérdést, akkor annak a hölgynek mondom azt, hogy "jól nézel ki", aki tetszik nekem. Kár is azon vesződni hogy ki a jól kinéző nő, mindenkinek más a zsánere. Nekem lehet, hogy te vagy. De ez csak akkor derül, ki ha küldesz képet. :D

22/F

2015. nov. 1. 18:16
 3/22 anonim ***** válasza:
Szívesen megnéznélek és elmondanám a véleményem.:)Ha tényleg érdekel.
2015. nov. 1. 18:18
 4/22 A kérdező kommentje:
Csupán érdekel, hogy ki mire vonatkozóan használja ezt a dicséretet? Ennyi!
2015. nov. 1. 18:19
 5/22 Estienne ***** válasza:
A "jól nézel ki" elég sablon fogalom amibe sok minden beletartozhat. Ez csak annyit jelent, az illető szép, jó alakja van és jól öltözik. De attól még nem biztos, hogy azt is jelenti, hogy az esetem.
2015. nov. 1. 18:20
 6/22 anonim ***** válasza:
Sose szoktam ilyesmit mondani... A külsőt nem osztályozom sosem.
2015. nov. 1. 18:21
 7/22 A kérdező kommentje:
Bocsánat, de nem akarok ismerkedni. Van egy srác és ő mondja gyakran, ezért érdekel.
2015. nov. 1. 18:21
 8/22 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ő az álomnőm.

2015. nov. 1. 18:22
 9/22 anonim ***** válasza:
Amúgy nem tudom, én ezt a jól nézel ki dumát nem szoktam használni. Én elég prolinak tartom, egy kaj nézhet ki jól, egy ruha is, meg a szalonna a boltban, de egy nő? Ém a nagyon csinos vagy, vbagy nagyon szép vagy kifejezéseket szeretem lányokra használni.
2015. nov. 1. 18:25
 10/22 anonim ***** válasza:
Mivel mind mások vagyunk, pont ezért nem lehet egy általános standard-et hozni erre. Szóval egyénfüggő.
2015. nov. 1. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!