Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ja.
Fogalmam sincs, miért, de tényleg a sikeres férfiakért vannak oda a nők. Én meg ugye nem vagyok 1 sikertörténet. Az a mániájuk, hogy legyenek céljaim, hogy dolgozzak, hogy mindig csináljak valamit, sportoljak, és minden téren sikeres legyek, tanuljak hangszeren, meg vegyem komolyabban az egyetemet, nyelveket tanuljak stb. Hiába nézek ki átlagnál jobban, hiába van biztos anyagi hátterem, hosszútávon nem marad mellettem egy nő sem, mert egy lusta, semmirekellő, céltalan ,elkényeztetett csávó vagyok, akinek mindig minden a s*gge alá volt rakva, és ez valamiért nem tetszik a nőknek. Valamiért az ilyen karrierista pszichopatákra buknak.
3 dolog - pénz a köbön.
meg pár bónusz mint a szépség, óriásbránr, 50 kg izom, búzás öltözködés
Én még rövidre se kellek.
Egyszer volt úgy,hogy tetszettem valakinek,akar engem,de hamar kiderült,hogy csak egy meleg férfi az,aki nőnek adja ki magát.
Hát az pech. Azt tusom tanácsolni, hogy kezdj el keményen tanulni, vagy dolgozni, és ne érdekeljen semmi, csak a karrier, akkor biztos találni fogsz egy csomó olyan nőt, aki emiatt csodálni fog téged, mivel belőlem mindig ezt hiányolták. A pénz önmagában nem elég a nőknek, rövidtávon talán, de hosszútávon biztos nem.
Én is lassan megpróbálom összeszedni magam, kicsit komolyabban venni az életet, meg gyakrabban bejárok majd az egyetemre, aztán hátha ez nekem is segít, hogy komoly kapcsolatot találjak.
Figyelj,ne állítsuk már be úgy az egészet,mintha csak normális,intelligens nők léteznének,akiknek mérnök pasi kell.
Jóképűnek kell lenni,ilyen egyszerű.Innentől már lehetsz akár egy segédmunkás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!