Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek mért adják ki mindig olcsóbban az
albérleteket?
az élet igazságtalan, ne lepődj meg ezeken, nincs kinek panaszkodni
2015. okt. 14. 04:22
Ez azért van, mert régebben gyakori tapasztalat volt hogy a pasik buliznak otthon, nőket visznek fel, panaszkodnak a szomszédok. Ráadásul a lakást sem tartják olyan rendben.
Aki ezt régebben megtapasztalta mondjuk az egyetemista albérlőitől az inkább lányt akar.
Persze ez a fajta diszkrimináció is ritkább mint amennyire te most felháborodsz, én a lakásomat ugyanannyiért adom ki lakott ott már házaspár is, meg most két fiú, de két lánynak is ugyanannyiért adnám ki. Ez tényleg inkább a kiadó szobákra vonatkozik, azt meg hadd döntse már el a házinéni, kivel lakna szívesebben egy portán...
2015. okt. 14. 06:06
Ocsem amennyi haboruzgatast latok itt a gyk-n, annyi ido alatt en szepen csendben becsajozok, korbejarom bhutant es mire visszaerek, nektek meg mindig a jobb kezetek lesz a parotok >.>
2015. okt. 14. 07:36
Valóban vannak olyan olcsó hirdetések, miszerint: "egyedülálló, szingli, csinos lakótársat keresek 20-25 év között. Ha valamikor nem tudsz fizetni nem baj, akkor majd megbeszéljük, én egy 38 éves elvált férfi vagyok."
De belefutottam olyanba, aki ki is mondja, hogy ő barátnőt szeretne, havi 35 ezer a lakbér (ehhez még jön a rezsi) + randiznia kell az ott lakóval férfival. Kölcsönös szimpátiánál maradhat.
EZEK "olcsóak".
2015. okt. 14. 08:18
Hol láttok ti ilyen hirdetéseket? Én ahol eddig (már amikor) nézegettem, ott az ár egységes volt, esetleg lehetett alkudni, aztán van, aki jól tud alkudni, persze a rezsi adott.
2015. okt. 14. 09:57
Nekem volt már két fiú albérlőm, miután beköltöztek bulit csaptak, amikor a lakók felháborodottan becsöngettek, akkor nemes egyszerűséggel összetörték a csengőt, amikor télen felmentem a lakásba, akkor a srác egy szál gatyában tápászkodott ki az ágyból, a lakásban meg volt 28°C, végül a lakbér és a számlák kiegyenlítése nélkül távoztak. Elég sok kárt okoztak, na. Ha nem is drágábban adnám ki legközelebb a lakásomat, de kauciót mindenképp kérnék.
2015. okt. 14. 10:00
Talán mert ugyanazèrt a munkáért meg kevesebbet fizetnek nekik??
2015. okt. 14. 10:44
Igen?
Hol? Hol? Hol? Mondjad, hol???? Megyek!
2015. okt. 14. 11:32
hát nem tudom. az én albérlőm meg fenyeget hogy elküld, hogy még többért adhassa ki a lakását, ami már így is túl van árazva.
2015. okt. 14. 11:38
Sokan kifejezetten nőknek hirdetik, mert elterjedt sztereotípia, hogy a nők rendesebbek, és hát mivel nők, nyilván tiszták stb. Pedig laktam én már együtt olyan nővel, aki olyan undorítóan retkes volt, hogy besz-rnál :D
2015. okt. 14. 12:26
Kapcsolódó kérdések: