Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kérdés nőknek szól?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdés nőknek szól?

Figyelt kérdés
Szoval lanyok ha lenne pasitok es nem lenne itthon valentin napon vagy karacsonykor mert dolgozna kulfoldon rossz lenne?
2015. okt. 8. 23:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, határozottan nőknek szól a kérdés.
2015. okt. 9. 00:07
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát nem esne jól. De főleg az ünnepek alatt meglátogatnám.
2015. okt. 9. 00:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem nem olyan nagy cucc Karácsony, Valentin-nap meg pláne nem.

Viszont mindenkor rossz lenne, ha külföldön dolgozna a párom.

2015. okt. 9. 00:45
 4/9 anonim ***** válasza:

Rossz volna de mivel tavkapcsolatban elunk ezert soha nem voltunk egyutt se karacsonykor se valemtin nap szoval igazabol nem erint. V nappt nem is tartunk :D

18/L

2015. okt. 9. 00:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát jó nem volna,az biztos. De miért a szexualitás rovatban?
2015. okt. 9. 04:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Valentin napot letojom, nem csak egy nap lehet szeretni a másikat, de a karácsony kicsit rosszul érintene. Ha van lehetőség rá kiutaznék akkor hozzá, hisz általában az szabadság, szünet stb. Tehát hacsak nem szolgáltató helyen dolgozik ő se dolgozik, csak nem tud hazajönni. (pl rögtön 27-én dolgozik vagy ilyesmi.) Inkább neki lenne rossz, hogy karácsonykor családtól távol van. Én könnyen megoldanám átmennék a szüleimhez, hogy ne a négy falat bámuljam egyedül, ő ezt nem tudná megtenni.
2015. okt. 9. 08:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem szeretem a valentin napot.

Karácsonyt imádom. De nem parádéznék miatta. Eltölteném a családommal. :)

2015. okt. 9. 08:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem rosszul esik. Évek óta nem volt csak egy közös Karácsonyom sem a párommal. Mindig azt mondja pótoljuk, de valójában a Karácsony Karácsonykor Újév meg Újévkor van és nem "május 35"-én.
2015. okt. 9. 10:00
 9/9 anonim ***** válasza:

A karácsonyt amúgy is mindig külön töltjük (bár szeretném, ha ez változna...), mert én mindig pár napra/egy hétre olyankor hazautazom a családhoz (külföldre), annyi időre ő nem jön, és az ő családjában is 3 napos az ünneplés kb. Nagyon rossz, mert inkább vele szeretném tölteni az ünnepeket, de a családom még ilyenkor is ritkán van teljesen együtt, nem szeretnék én lenni az, aki miatt esetleg nem jön össze.

A valentin nap csak egy nap, nekem személy szerint semmi kifogásom nincs ellene, ha lehet, akkor én is ünneplem, de annyit azért nem jelent, hogy hisztizzek, ha mégsem jön össze.

Eleve annak nem örülnék, hogy külföldön dolgozik. Vagy én is mennék vele, vagy ő keressen itthon munkát, de hosszú távon annak semmi értelmét nem látom, hogy ha a felek (akik azért már felnőtt emberek, tehát jogosan várnák el lassan az összeköltözést, családalapítást) nem képesek normálisan együtt lenni a mindennapokban, csak hetente-kéthetente hétvégén látják egymást.

2015. okt. 9. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!