Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lefelé görbülő pénisz tényleg képes fájdalmat okozni a nőknek? A picit felfelé görbülő pedig akár extra örömforrás is lehet?
Figyelt kérdés
2015. okt. 8. 11:01
1/10 anonim válasza:
Hát ha az iránnyal van gond, akkor simán tudtok ellentétes pózt találni. Pl ha a felfelé álló extra öröm elölről, akkor a lefelé álló hátulról ugyanott képes nyomkodni. Vagy a lovagló pózban a csaj elől és hátul való formációja.
2/10 anonim válasza:
Nekem lefelé görbül eléggé. Csak attól félek hogy így nem fogadnak majd el a lányok.
3/10 A kérdező kommentje:
2. Akkor még nem voltál nővel?
2015. okt. 8. 11:19
4/10 anonim válasza:
Ez nem csak tőled, partneredtől is függ, mert lehet előre illetve hátra hajló a méh-méhszáj.
5/10 anonim válasza:
nekem lefele görbül kicsit, semmi gond nincs vele
A felfele görbülő nagyon jó misszionárius pózokban, G-pont találó
viszont az enyém kutyában iszonyat jó, akkor hatalmas orgazmusok tudnak jönni :)
Szóval no para!
6/10 anonim válasza:
De voltam már nővel. Ő nem panaszkodott. Kettes voltam.
7/10 anonim válasza:
Nekem is lefelé görbül ,és eddig pont ez tetszett minden csajnak:P
8/10 anonim válasza:
Felfele g pont izgato :)
Lefele pedig kutyusban tud isteni lenni :)
24l
9/10 anonim válasza:
Ha felfelé görbül, legalább rálehet akasztani az esernyőt.
10/10 anonim válasza:
Hát mivel a g pont a has felőli oldalon van a lánynak, ezért akkor a jó neki, ha arra felé görbül a pénisz, szóval ilyen logikát követve:
Ha lefele görbülő a pénisz akkor az olyan pozik jók amikor hátulról csinálod a lánynak
Ha előrefele görbül akkor meg azok a pozik amikor szemben vagytok egymásnak ;)
Ellenkező irányban pedig lehet fájdalmas (bár az is megoldható h ne legyen az csak meg kell találni a megfelelő szöget)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!