Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Női kombinálás? Hogy szabadulh...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női kombinálás? Hogy szabadulhatok meg tőle?

Figyelt kérdés

Elveszítem a szerelmem.

Egyfolytában kombinálok, és nem tudok róla leszokni.

Csak egy egyszerű eset: nem ír rögtön vissza ha írok neki már kombinálok mi lehet ennek az oka. És idegből válaszolok, h akkor ne is írj, én sem írok többet.

Ez már tudom, h durva és nem tudok leszokni róla pedig minden erőmmel ezen vagyok. Mindig ez miatt veszekszünk.

Pedig a férfiak tényleg pofon egyszerűek?!

26/N

2015. okt. 26. 17:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez nem inkább túlzott féltékenység?
2015. okt. 26. 17:16
 2/10 anonim ***** válasza:
pl foglalkozz a hobbiddal, feladatoddal, munkáddal, fejleszd magad.. idétlen nők, aztán csodálkoznak, hogy kevés köztük az aki nagyra tör
2015. okt. 26. 17:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Próbálj meg bízni a párodban és hidd el, alábbhagy a kombinálás ;)
2015. okt. 26. 17:20
 4/10 A kérdező kommentje:

Pont ez az, h nem féltékenységről van szó. Mert nem azt gondolom, h nővel van.

Hanem, h valami történt , valami baja van. Vagy csináltam valamit és megharagudott. Aztán folyton kérdezem, h mi baja és már ideges válaszol, h az a bajom, h ezt kérdezgeted.

2015. okt. 26. 17:23
 5/10 A kérdező kommentje:
Csak nem akarom elveszíteni, de így elfogom.
2015. okt. 26. 17:24
 6/10 anonim ***** válasza:
azért veszíted el mert hülye vagy, clap clap
2015. okt. 26. 17:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen elfogod veszteni. Probáld meg kontrolálni magad, mert másként nem megy csak leszokással.
2015. okt. 26. 17:35
 8/10 anonim ***** válasza:
vagy OBOÁVAL
2015. okt. 26. 17:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Én ugyanilyen vagyok sajnos, ráadásul én azt is beleveszem hogy biztos nővel van. Van egy kolléganője, akivel nagyon össze vannak nőve, szóval szerintem az én gyanúm meg van alapozva...
2015. okt. 26. 18:24
 10/10 anonim ***** válasza:

#9-es. Ha eddig csak kolléganő volt neki ...

Pont te hivod fel a figyelmét a párodnak, hogy NŐ is.

2015. okt. 26. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!