Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női kombinálás? Hogy szabadulhatok meg tőle?
Figyelt kérdés
Elveszítem a szerelmem.
Egyfolytában kombinálok, és nem tudok róla leszokni.
Csak egy egyszerű eset: nem ír rögtön vissza ha írok neki már kombinálok mi lehet ennek az oka. És idegből válaszolok, h akkor ne is írj, én sem írok többet.
Ez már tudom, h durva és nem tudok leszokni róla pedig minden erőmmel ezen vagyok. Mindig ez miatt veszekszünk.
Pedig a férfiak tényleg pofon egyszerűek?!
26/N
2015. okt. 26. 17:14
1/10 anonim válasza:
Ez nem inkább túlzott féltékenység?
2/10 anonim válasza:
pl foglalkozz a hobbiddal, feladatoddal, munkáddal, fejleszd magad.. idétlen nők, aztán csodálkoznak, hogy kevés köztük az aki nagyra tör
3/10 anonim válasza:
Próbálj meg bízni a párodban és hidd el, alábbhagy a kombinálás ;)
4/10 A kérdező kommentje:
Pont ez az, h nem féltékenységről van szó. Mert nem azt gondolom, h nővel van.
Hanem, h valami történt , valami baja van. Vagy csináltam valamit és megharagudott. Aztán folyton kérdezem, h mi baja és már ideges válaszol, h az a bajom, h ezt kérdezgeted.
2015. okt. 26. 17:23
5/10 A kérdező kommentje:
Csak nem akarom elveszíteni, de így elfogom.
2015. okt. 26. 17:24
6/10 anonim válasza:
azért veszíted el mert hülye vagy, clap clap
7/10 anonim válasza:
Igen elfogod veszteni. Probáld meg kontrolálni magad, mert másként nem megy csak leszokással.
9/10 anonim válasza:
Én ugyanilyen vagyok sajnos, ráadásul én azt is beleveszem hogy biztos nővel van. Van egy kolléganője, akivel nagyon össze vannak nőve, szóval szerintem az én gyanúm meg van alapozva...
10/10 anonim válasza:
#9-es. Ha eddig csak kolléganő volt neki ...
Pont te hivod fel a figyelmét a párodnak, hogy NŐ is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!