Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző a férfiakra a kombinálás?
Én eddig azt hittem, hogy ez főként a nők jellemzője.
Mégis van egy férfi, aki azért nem akar velem együtt dolgozni, mert nekem ő tetszik... legalább is ő ezt gondolja rólam, én nem tettem olyat, amivel ezt sugalltam felé.
Egyáltalán miért zavar egy férfit ilyen szinten az, ha bejön egy nőnek? Miért foglalkozik vele egyáltalán? Nem az lenne a normális, hogy elsiklik fölötte, "ez van és kész, majd elmúlik" alapon?
Szerintem 50 %-ra biztosan jellemző. Az én párom is kombinál állandóan, de folyton azt nézi, jhogy mennyire utazom a pénzére. Nagyon fontos neki, hogy el tudjam magam tartani, fájna neki, ha 20 forinttal is többet fizetne.
Munkahelyen nehéz kérdés, hogy mit lehet tenni, viccesen lehet mondani, hogy pl. ha a férfi barna hajú, akkor beszólsz, hogy te csak a szőkéket szereted, persze csak négyszemközt.
nem ezt hivjak kombinalasnak, ez siman felreertes :D
ne haragudj meg, de en akkor tennek igy forditott helyzetben, ha a srac akinek azt hiszem, hogy tetszem csunya lenne, undorodnek tole. nem akarnam hogy ott van mellettem es almodozik rolam
Nem haragszom egyáltalán, de azért sem gondolom, hogy undorodna tőlem, mert már nem egyszer jelezte felém korábban, hogy tetszem neki. Mondjuk ezt utána gyorsan elbagatellizálta valami tereléssel, nehogy túlságosan beleéljem magam.
Azt elfelejtettem írni, hogy házas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!