Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj vagy jogosan vagyok féltékeny?
Már rég együtt lehetnénk,de valami mindig közbejött.Először nálam,aztán nála.Most nem is ez a lényeg.Ismét nagyon közel kerültünk egymáshoz,utóbb derültek ki az érzéseink is,csak eltitkoltuk.Olyan dolgokat nem értek nála,hogy például felhívja az exe,de ő nem szól neki,csak barátilag tekint rá,és ezért kedves vele,meg mert jó volt a kapcsolatuk.Ha szólok,hogy nekem ez picit rosszul esik,vagy nem érti,vagy szerinte túlkomplikálom.És inkább nem mondja el,ha beszélnek,nehogy megbántson vele és vitatkozzunk emiatt.Szerintetek ez korrekt?Engem azért zavar ez a dolog,mert ők egy városban laknak,én távolabb.Van még pár nő,aki zavar.akikkel közben létesített egy alkalmas szexuális kapcsolatot,ahogyan a volt barátnőjével is.Hangsúlyozom,mi akkor nem jártunk.
Szóval hogyan kellene viselkednem?
Értelmes válaszokat kérnék,köszönöm előre is!
Ne bonyolítsd az életet.
Nem jártok, innentől nincs alapod féltékenynek lenni. Mondjuk ha járnátok se lenne okos dolog.
Ha nem is jártok, egyáltalán nem jogos a féltékenység, sohasem. Maximum érthető. :)
Szerintem úgy kellene viselkedned, hogy megpróbálod a gondolkodásmódodban tudatosítani, hogy ha valóban te vagy neki a legfontosabb, akkor nincs okod aggódni. Ettől még jóban lehet emberekkel, akik közel állnak hozzá.
Én is jóban vagyok az exemmel, szexeltünk is miután vége lett a kapcsolatnak. De ez már nem alapszik érzelmekre, nem véletlenül szakítottunk (ez nagyon fontos!).
Így ha jön valaki akibe szerelmesek leszünk, a másik ilyen téren már nincs képben. Persze tudjuk, hogy ez féltékenységet okozhat.
Mi ilyenkor ritkábban tartjuk a kapcsolatot, de azért néha beszélgetünk. Megpróbálok nem adni okot a féltékenységre. Szerintem az fontos, hogy lásd a srácon, hogy te vagy az első, és ha féltékenykedsz, inkább kicsit leépíti a kapcsolatot a másikkal. Ettől még szerintem nem kell megszakítani.
Hát a helyében én is titkolóznék. Még nem is jártok, de már problémázol :)
Próbáld meg ezt a dolgot elrendezni magadban, mert ha így folytatod, pont ezzel fogod elszúrni az egészet. Ha egyszer neked udvarol, miért nem hiszed el, hogy a többi lánytól tényleg nem akar semmit?
Mert régebben nagy nőcsábász volt.Sok szexkapcsolattal.Tudom,hogy nem ebből kell kiindulnom.A volt barátnőjéhez hűséges volt,azt mondta.
Mikor már találkozgattunk,és több is volt közünk,akkor feküdt le pár lánnyal.
Szerintem meg pont örülj neki, hogy régen nagy nőcsábász volt, sok szexkapcsolattal - nekem ebből az jön le, hogy legalább nyílt lapokkal játszik, ha szexet akar, szexel, nem áltatja a csajt. Veled meg kapcsolatot szeretne. Másrészről meg legalább kiélte már magát.
Emellett pedig, ő is vágyhat egy rendes kapcsolatra, szerintem hihető a dolog.
Én is találkoztam ilyen férfival, én is rengeteget féltékenykedtem rá is ment az egész! Hülyeség volt, utólag ahogy kicsit tapasztaltabb lettem, rájöttem hogy nem kellett volna, meg hogy a sok szexkapcsi, és a hűség két külön dolog. De te tudod, neked menne-e.
Ha neked az elfogadhatatlan, hogy a régi partnereivel tartja a kapcsolatot, akkor neked olyan párt kell keresned, nem őt megváltoztatni.
A régi szexpartnereivel nem tartja a kapcsolatot.
Tőlem kapcsolatot szeretne,ezt mondta nekem.De csak úgy és akkor,ha nem hozom fel a dolgokat,és nem kombinálok be dolgokat.Ez hosszabb időbe telt,de megértettem.
Igazad van.
Nálatok a féltékenység miatt ment tönkre az egész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!