Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A férfiak mit gondolnak a női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mit gondolnak a női kombinálásról?

Figyelt kérdés

Arra célzok, amikor mi nők elkezdünk valamiről, főleg a párkapcsolatban elméleteket gyártani, úgy ahogy mi gondoljuk hogy vannak a dolgok és túlbonyolítjuk , esetleg feleslegesen aggódunk és félünk.

Én néha képes vagyok rá és a párom kész van tőle(m) és megértem. Hogy lehet ezt kikapcsolni? Lazán kell kezelni a dolgokat? Hagyni kell, hadd szeressük egymást és éljünk anélkül, hogy azon aggódnánk mi lesz később?

2013. okt. 14. 14:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ezt úgy túlkombináltad, hogy nem is érthető.
2013. okt. 14. 14:10
 2/14 A kérdező kommentje:

Jó, akkor konkretizálom. Pl. ha nekem nem elég érzelmes a párom, tehát nem mutatja ki elégszer (mármint ami nekem elég lenne) hogy szeret vagy nem mondja. És én ebből azt szűröm le hogy akkor már tuti nem is szeret.

Tudom hogy a férfiak egyszerűbben működnek.

2013. okt. 14. 14:12
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó esetben megbeszélitek, és kitaláltok valamit. Tény, hogy a másik bevonása nélkül elméleteket gyártani nem kifizetődő, különösen, ha efféle negatív eredményekre jutsz.
2013. okt. 14. 14:13
 4/14 anonim ***** válasza:
HÁt igen vannak nők akiket a gyerekig szinte semmi más nem foglalkoztat. Jó még a szépségipar. Szóval egymásközt mindent megbeszélnek a pasijaikkal kapcsolatban. Az utolsó szuszogásukig. Elég gáz.
2013. okt. 14. 14:19
 5/14 anonim ***** válasza:

a közönséget nézve többször látni megvilágosodás-szerű tekinteteket, eléggé telibe talál: a férfi agy és a női agy:

http://www.youtube.com/watch?v=K9yXyy5FNRM

2013. okt. 14. 14:21
 6/14 anonim ***** válasza:
46%
Nem kell túlkomplikálni,és sokat gondolkodni.Nem kell mindenre okot keresni,hogy miért mondta ezt a párod,miért tette azt,miért nem mondta emezt,miért nem tette amazt.Lazábbnak kell lenni,így neked is könnyebb,és nem fárasztod le vele a párodat sem.
2013. okt. 14. 14:22
 7/14 anonim ***** válasza:
ha lenne nom és a fulembe jutna a pihentagyú elmélete akkor a csukott ablakon dobnám ki!
2013. okt. 14. 14:23
 8/14 anonim ***** válasza:
Rohatt idegesitő
2013. okt. 14. 14:25
 9/14 ASOT ***** válasza:
Vicces.
2013. okt. 14. 14:35
 10/14 anonim ***** válasza:

Mi megértjük egymást a férjemmel, ő elég érzelmes és ki is mutatja, ezen nincs mit kombinálnom.

Mondjuk én meg más téren kombinálok: ha felhívom és nem veszi fel rögtön a telefont, nem az az első gondolatom, hogy biztos dolga van, vagy pont vezet és majd visszahív, hanem hogy úristen, biztos valami baleset, vagy hasonló szörnyűség történt vele. Na, ez rohadt idegesítő lehet. Még nekem is az. :D

2013. okt. 14. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!