Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mit gondolnak a női kombinálásról?
Figyelt kérdés
Arra célzok, amikor mi nők elkezdünk valamiről, főleg a párkapcsolatban elméleteket gyártani, úgy ahogy mi gondoljuk hogy vannak a dolgok és túlbonyolítjuk , esetleg feleslegesen aggódunk és félünk.
Én néha képes vagyok rá és a párom kész van tőle(m) és megértem. Hogy lehet ezt kikapcsolni? Lazán kell kezelni a dolgokat? Hagyni kell, hadd szeressük egymást és éljünk anélkül, hogy azon aggódnánk mi lesz később?
2013. okt. 14. 14:09
11/14 anonim válasza:
Emiatt - pontosítva ez volt az egyik ok, ami miatt - szakítottam a volt barátnőmmel három évvel ezelőtt. Annyira túlbonyolított, túlkavart mindent, hogy ebbe fáradtam bele, nem bírtam. Mindenről olyan következtetéseket vont le, olyan logikai magyarázatokat társított mindenhez, ami már az irracionalitás határát súrolta. Ellentmondani a töménytelen hülyeségeinek nem lehetett, mert amit ő elképzelt, bemagyarázott magának, az tényszerűen úgy is volt, úgy is történt.
12/14 anonim válasza:
nekem bejön, mert akkor biztos rám van pörögve a csaj, és az flash
13/14 anonim válasza:
Ilyenért hagytam már ott nem egy nőt, még azzal is megszakítom a kapcsolatot amelyiket szerettem.Ha ilyeneket csinálnak buták, én pedig nem tűröm meg a buta embereket.
14/14 anonim válasza:
De ha oka van a kombinálásnak,mert olyan előzmények voltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!