Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a női észjárás, kombinálás?
Figyelt kérdés
Hy az van hogy én nyilas révén eléggé kalandozó típus vagyok, nincsenek gátlásaim,. na mind1 alapból én minden csajnak megfogom a kezét, vagy ők adják oda nekem, szal ez már egyfajta beidegződés nálam,..
na a következő a helyzet mentünk többiekkel és odajött egy a csaj mellém és belém karolt, én meg reflexszerűen megfogtam a kezét és így mentünk tovább, aztán jöttek a Csabiék, és elengedtem a kezét erre iet szól na mi van nem vállalsz be ? nézek rá ,..mondom mi van ?
Ez most mit jelent ? elkezdett kombinálni ? csak mert én megmondtam neki hogy nekem más jön be,..
és nem akarom áltatni ,.
2009. márc. 13. 18:30
1/8 anonim válasza:
pfff...hány éves vagy?sztem csak viccelt...de ha nem is igaza van, minek fogod a kezét ha nem akarsz tőle semmit...
2/8 anonim válasza:
Nem vállalsz be címszó alatt szerintem mást értett! A felvállalsz megint más téma...
3/8 anonim válasza:
Egyébként a tesóm is nyilas és érdekes mód nem fogdossa úton-útfélen csajok kacsóját...
4/8 anonim válasza:
Jesszumpepi! Végre egy kézfetisiszta csávó!!!
Írj privátot, szép kezem van!
Mancika, 49
5/8 anonim válasza:
Anyukam de mar bocsika igaza vaza van az elso kpmentelonek.....reflexbol megfogtad a kezet???Nah hadjuk mar ...refexbol max tokonrugni szoktak nem ...nem megfogni valaki kezet:P
6/8 anonim válasza:
Reflexszerű kézfogásból legközelebb reflexszerű sexuális élet lesz? Már elnézést ilyet se hallok gyakran h. csak lazán odajön mellém egy pasi és megfogom a kezét..Jól tette a lány amit mondott.Ha nem vállalod be egyáltalán ne is fogd a kezét..
7/8 anonim válasza:
JAj es bocsika a helyesirasert ...de nem magyar vagyok!utlso elotti:D
8/8 anonim válasza:
Szia! Hat nekem is van egy baratom, aki ilyen kozvetlen lanyokkal szemben, ami szerintem nem is olyan nagy baj, ha olyanokkal csinalod ezt, akik tudjak, hogy milyen vagy lanyokkal. En is jartam ugy, hogy az a baratom megfogta a kezem, atolelt...de akkor en meg nem ismertem, es azthittem szerelmes belem, es mivel en is az voltam, szerelmet vallottam neki.... es csunya veg :-s
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!