Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jobb egyedul mint 1 jonak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb egyedul mint 1 jonak mondhato kapcsolatban ahol nem vagy szerelems?

Figyelt kérdés

2x jartam igy h jo volt a kapcsolat csak szerelmesek nem voltak, emiatt elhagytak. Azert irom mert tenyleg nem volt rossz, volt kikapcsolodas program sok szex stb meg a biztonsag hogy van meleted valaki akire szamithatsz

Most egyedul maganyosan tenyleg jobb lenne?

tegnap 11:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
75%
Az egyedüllét nem egyenlő a magánnyal. Én se lennék olyannal, akibe nem vagyok szerelmes, inkább akkor szingliként keresem az “igazit”, vagy csak koncentrálok magamra / kalandozgatok / ami épp jön.
tegnap 11:27
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Meg kellene találni a helyét mindenkinek egyedülállóan is. Ha nem vagy boldog egyedül, állandóan keresgélsz társat, kapcsolatból kapcsolatba ugrasz, vagy képes vagy rossz, unalmas kapcsolatban maradni akkor társfüggő vagy ami egyáltalán nem jó.
tegnap 11:31
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én sem élem át a magányt csak azért mert egyedül vagyok, ezért nem lennék együtt senki mással csak a szerelmemmel. Te viszont ha egyedül maradsz rögtön a magányt is átéled, nem vagyunk egyformák.
tegnap 11:31
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagy biztonság nem vóót, mivel leléptek mellőled.
tegnap 11:44
 5/15 A kérdező kommentje:
Hat csak jobb kozosen csinalni barmit mint egyedul, meg azert jo valakihez hozzaszolni nem pedig az hogy hazamesz az ures lakasba
tegnap 11:53
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem jobb egyedül. Ha amúgy jó a kapcsolat, akkor inkább vele maradnék. Persze ha rossz, akkor nem.
tegnap 11:56
 7/15 A kérdező kommentje:
6 os en is igy godolom. Inkabb vagyok 1 jokapcdolatba ahol igaz nem vagyok még/már szerelmes de szeretem mint tok egyedul
tegnap 12:12
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Társfüggőknek igen.
tegnap 12:15
 9/15 anonim ***** válasza:

Csakhogy a "szeretet" kevés amikor jön a harmadik és megcsalod legalább érzelmi szinten, de lehet fizikailag is. Nem szeretet amikor alig vagytok párkapcsolatban mivel az sokkal később alakul ki. Maximum kedveled. Valamint bár tényleg a szerelem szintén később alakulhat ki a fellángolásnak ott kéne lennie. Ha te nem érzed, hogy bele vagy esve, nem is kívánod igazán abból szerelem sose lesz. Miért húznád a saját és más idejét egyaránt? Légy barátokkal, családdal, szórakozz kollégákkal és akkor majd nen leszel magányos.

tegnap 12:28
 10/15 anonim ***** válasza:

Mikor van esélyed megtalálni az igaz szerelmet, ahol az érzések és minden más is együtt áll? Ha szingli vagy és nyitott befogadni az új élményeket, vagy ha beragadsz egy tessék-lássék kapcsolatba? Te fosztod meg saját magad az esélytől!

A másik aspektus... ha nincsenek érzések, akkor mire akarod a házat felépíteni? Alapok nélkül összedőlnek a falak, megroggyan az első szélhullámtól.

tegnap 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!