Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltartott nők! Mennyi pénzzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltartott nők! Mennyi pénzzel kopasztjátok meg havonta a pasitokat? Irigykednek rátok a barátnők hogy nektek nem kell dolgozni?

Figyelt kérdés
2015. okt. 18. 13:42
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
80%

de ad a nő is a pénzért cserébe valamit. azt hogy jól néz ki. ez a lényege ennek az eltartós dolognak. jól kinézni, főleg nem 20 évesen pedig idő. én egy ilyet ismerek, a nő már 40 felett van, de jobban néz ki mint sok huszonéves. elég sok időt felemészt ez neki...

ha van egy ilyen igénytelen férfi, akinek egy ilyen nő kell, annak meg gondolod hogy az minden vágya, hogy a jócsaj felesége otthon főzzön neki? az is jobban szeret sznob éttermekbe járni, ott is villogni vele.

az az idegesítő, hogy te a saját véleményedet meg gondolkodásodat akarod ráhúzni mindenkire. ha egyszerűen nem érted, hogy a gazdagok tényleg teljesen máshogy gondolkoznak, akkor nincs értelme miről beszélni.

hiába főz rá egy átlagos, vagy szép lány, van puncija és törődik vele ugyanúgy. ha egyszer van lehetősége még többre, akkor az fog kelleni neki. mindenből a legjobban kinéző, legdrágább, legjobb kell neki. pl a wall street farkasát ha láttad, azért ezt a példát mondom mert ezt talán átlagember is megnézi, abban be van mutatva, hogy gondolkoznak a gazdagok. ott is volt k*urvajól kinéző nője, mégis csalja, minden sz*art megvesz, minden értelmetlen dolgot, mert megteheti, mert nem tud már mit kezdeni magával és a pénzével.

a pénzes férfinek eszébe sem jut, hogy kb ingyen megkaphatná azt amit az eltartott nőjétől kap. lesz*arja.

amúgy meg nekem pl semmi bajom nincs az ilyenekkel. úgy értem, mindkettőnek egyformán kedvező ez a kapcsolat. akkor mégis mit szóljak bele, meg ítélkezzek? az ő dolga.

a probléma olyankor kezdődik, mint itt sok fiú esetében, hogy neki az úgy kinéző csaj kell, mint ezeknek a gazdag embereknek, de úgyse kapja meg mert vagy ronda, vagy csóró. de ha ugyanazok az igények találkoznak össze, akkor felesleges ezen értetlenkedni és hisztizni. igazából akkor is felesleges a hiszti, amikor elhajtanak. úgyse akarnál egy olyannal lenni, aki elhajt, ettől kezdve el van felejtve és ennyi.

amúgy az első válaszoló szerintem nem azért írta, hogy undorító a kérdésed, mert tagadná hogy létezik ilyen. egyszerűen csak egyértelmű volt, hogy a nő gyűlöletére, sz*arozására megy ki a játék.

2015. okt. 18. 18:30
 42/46 anonim ***** válasza:

Baromira egysíkúan tekintetek a párkapcsolatokra! Mi az, hogy azt adja, hogy jól néz ki?! Ez olyan szemellenzős és sekélyes gondolkodás. El nem tudjátok képzelni, hogy egyik ember TÁRSA a másiknak? Ez előfordulhat olyan kapcsolatban, ahol mindkét fél dolgozik és olyanban is, ahol az egyik dolgozik, a másik az otthont tartja fent, megszervezi a mindennapi életet, neveli a gyerekeket. Még akkor is elfogadható ez a szerep, ha mellette van takarítónő, meg 50 pár cipő, meg műköröm. Az ő életük, nem az enyém. Elfogadom, ahogy mások élnek.

Minek fröcsögtök folyton másokra? Nem unalmas?

2015. okt. 19. 13:03
 43/46 anonim válasza:
200 ezer ruhára, minden szombaton drága étterem, mozi, tankolás, ami ezt nem fedezi. Plusz 3 havonta ékszerésznél készíttetek magamnak 4-5 millió Ft között mozgó gyémánt nyakláncot / ékszert. Valamint elvárom, hogy 3-4 havonta meglepjen egy utazással.
2015. okt. 26. 21:05
 44/46 anonim válasza:
Mar nem azert.de aki gyereket nevel az miert szamit eltartott nonek?neha a pasik fel sem fogjak mekkora melo a lakas.a gyerek es a haztartas.es ha valaki utalja csinalni es takatitonot fogad.az miert baj?
2016. jan. 6. 01:47
 45/46 anonim ***** válasza:

Azt nem értem hogy a kérdező miért szól be annak akit eltartanak és nem főz ha neki és a párjának így jó? ????

Én otthon vagyok 2 gyerekkel most várjuk a 3. Babát. Nem főzök mert a párom szakács és ő főz itthon is. Amikor szabadnapos főz egy nagy adagot és 2 napra minimum megvan a kaja. De szoktunk enni kínait is gyakran vagy hidegkajat.

Én nem szeretek főzni max rántott húst csinálok vagy bolognait amik elronthatatlanok.

A házat rendben tartom amennyire 2 gyerek mellett lehetséges (én elramolok ok újra kupit csinalnak).

Bár nem annyi mint a páromnak de nekem is van jövedelmem hiszen úgy szültem hogy dolgoztam előtte így a gyed a családi pótlék és a 2 gyerekre az adokedvezmeny plusz a magzati adokedvezmeny kB 170.000 Ft.

2016. jan. 8. 07:49
 46/46 anonim ***** válasza:
Öreg,aki eltart így egy nőt,az nem pörköltöt eszik,ezért nem érted:D
2018. febr. 12. 04:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!