Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltartott nők! Mennyi pénzzel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltartott nők! Mennyi pénzzel kopasztjátok meg havonta a pasitokat? Irigykednek rátok a barátnők hogy nektek nem kell dolgozni?

Figyelt kérdés
2015. okt. 18. 13:42
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Jó rendben, téged a házimunka boldogít. Engem meg nem,nekem nyűg,de pl szeretem levágni a füvet pedig az elvileg "férfimunka" ..Azért remélem nincs harag ? :)
2015. okt. 18. 15:06
 32/46 anonim ***** válasza:

Voltam eltartott nő. A férjem fizujából éltünk. Mivel nálunk nincs pláza, ahol sétálgathattam volna, helyette gyereket neveltem, házimunkát végeztem. Már szerencsére van munkám, és most sem sétálgatok plázâban, hanem gyereket nevelek, házimunkát végzek. Egy nőnek ez a dolga, természetesen!Elvégre mire a ház ura hazajön, készen kell állni, és vigyázba vágni magam!

Remélem lejön az irónia! Voltam eltartott, túléltük, kevés pénzből. De főtt étel minden nap van, most is, pedig kevés a szabadidő. Az főz, takarít, mos, aki éppen ráér. Érdekes mindannyian élünk, egyikünk sem halt bele, sem én, sem a férjem, sem a gyerekek/azért már nem picik/.

2015. okt. 18. 15:27
 33/46 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki az aki ennyi pénzt ad a baratnőjének csak úgy a semmiért?!
2015. okt. 18. 15:32
 34/46 anonim ***** válasza:
Nem a semmiért adja. A pinàért adja.
2015. okt. 18. 15:37
 35/46 anonim ***** válasza:
#12 Erről jut eszembe, egyszer vett nekem egy hajót szülinapomra. Csak használtat, talán 2 és fél milla volt. Ő fizeti a kikötő bérlést, ami nem 2 fillér.
2015. okt. 18. 15:41
 36/46 anonim ***** válasza:
P&náért, ilyen egyszerű a képlet?...Az van minden nőnek kb egyformán...Csak az vajmi kevés önmagában, ha mellé nincs semmi plusz.
2015. okt. 18. 15:41
 37/46 A kérdező kommentje:
Puncit, törődést egy átlagos barátnő is tud nyújtani és őt eltartani sem kell, mert van annyi tartása hogy hajlandó dolgozni és felnőtt létére nem várni a mannát, hanem tenni érte.
2015. okt. 18. 15:42
 38/46 anonim ***** válasza:
100%

Ez a két fél ügye. Ha a pasinak megfelel, akkor teged miert bant? Nem lehet, hogy te vagy irigy? A pasira, hogy valogathat, a nore, hogy elheti vilagat munka nelkul.

Ha mindenki a sajat sorsaval foglakozna, arra szanna annyi idot, mint masok eletenek elemezgetesere... elorebb lennenek...

2015. okt. 18. 15:56
 39/46 A kérdező kommentje:
Nem vagyok irigy rájuk. Én nem a csizmák számában mérem a jólétet, meg a repülőjegyek árában meg abban hogy ezekért minél kevesebbet kelljen tenni.
2015. okt. 18. 16:02
 40/46 anonim ***** válasza:
83%

39: akkor miért zavar az, ha valaki meg ebben méri? A kérdésed maga és a megnyilvánulásaid is erős ellenszenvről tanúskodnak az eltartott nők irányában. De ha egyszer ez annak a férfinak is jó, aki eltartja őket? Feltételezem azért egy eltartott, munka nélkül élő nő napja sem abból áll csak és kizárólag, hogy ül otthon, reszelgeti a körmét és esetleg elmegy egy közeli plázába sétálgatni és a férje ki tudja, mennyi pénzét költögetni. Anyám is eltartott nő, megszűnt (nem felmondott vagy kirúgták, megszűnt) a munkahelye, amikor még egész kicsik voltunk a testvéremmel, apámmal KÖZÖSEN döntöttek úgy, hogy akkor ő otthon marad velünk, és ránk figyel. Neked az miért fáj, ha valakinek így felel meg? Egy párkapcsolatban ezt a döntést sem hozhatja meg egyik fél sem a másik helyett, ha én kitalálnám, hogy holnaptól nem dolgozom, és drága férjecském, te meg tarts el, hát nem sokáig lenne a férjem, az is biztos. Ha ő maga nem vesz részt a döntésben, én csak kész tények elé állítom, akkor abban neki is vaskosan van része, ha ezeket elfogadja és utána így élünk együtt.

Az pedig, hogy akit eltartanak, csakis gazdag férfi trófeafelesége lehet, nagyon optimista hozzáállás a mai magyar munkaerőpiacról. Sok nő van, aki nem puszta jószántából marad otthon (pl anyám), és a férje sem keresi gennyesre magát valami jó, sikkasztásra alkalmas kormányközeli munkahelyen.

Amíg nem ismered a körülményeket, kérdező, addig rólad állít ki szegénységi bizonyítványt ez a hangnem, ahogy írsz/beszélsz az eltartott nőkről.

Egy dolgozó, önálló felnőtt nő véleményét hallottad.

2015. okt. 18. 18:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!