Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltartott nők! Mennyi pénzzel kopasztjátok meg havonta a pasitokat? Irigykednek rátok a barátnők hogy nektek nem kell dolgozni?
Ezt egy átlagos barátnő is biztosítja :D
Cserébe ő még dolgozik is, és nem várja el hogy pumpold pénzzel.
Én értem hogy sok gazdag van és nekik a pénz pont az utolsó tétel, mert annyi van hogy nem számít, de miért nem olyan barátnőt választanak aki legalább próbál beleadni valamit a kapcsolatba?
" Miért várná el, hogy a feleség egész délelőtt otthon kavargassa a rántást ,ha nincs rászorulva?
Alkalmilag kell csak főzni -sütni ,az tekinthető szórakozásnak, de a minden napi főzőcske az már kényszer"
tudod hány perc egy rántás? :D
Miért ne várhatná el, ha már ő egész nap dolgozik?
Az viszont igenis kényszer, ja hogy az nem számít mert a férfi dolga az hogy dolgozzon és a nagy dohányt lerakja az asztalra? :D
Tényleg szörnyű hogy a férfinak jól esik (esne) néha saját kosztot enni.
És itt most ne gyertek a minőséggel meg a szakácsokkal.
Teljesen máshogy csúszik egy saját magunk által elkészített étel mint bármilyen más.
nem azért mert jobb, hanem azért mert mi csináltuk.
Ezek a vàlaszok...istenem :D
Én nem vagyok kitartott sőt! Egy ruppot sem fogadok el. De ha a pàrom meló utàn feljön és én épp nem dolgoztam aznap, igenis főzök neki valamit. Mert jól esik, hogy éhes és megtehetem érte.
És tudom, hogy ezt ő is értékeli.
Akkor amelyik liba meg akinek nem kell dolgoznia mert a palija eltartja nem igaz, hogy köszönet képpen nem ér rà...agyam eldobom.
Én is csak 29 vagyok, de le vagyok maradva...manapsàg derogàl fözni egy nőnek??
Szerintem a takarítás se valami kényszercselekvés.
Én pl szeretek tiszta környezetben élni és kifejezetten szeretek kitakarítani, mert szépen látszik utána a munkám eredménye.
Egyébként ha már itt tartunk, akkor neked miért kell férj? Mit csinálnál ha hirtelen nem támogatna pl pénzzel?
Nem tudom, mennyire számít kopasztásnak, nem csak és kizárólag rám megy a költés. A lakhatásunkat ő fizeti, 150 rezsivel együtt az albérlet, a kocsi fenntartása havonta átlagosan 40 körül van (leginkább tankolásról van szó, de van, mikor javítani kell), de azt is ő használja napi szinten, engem elvisz valahova, ha megkérem, és netalán útba esik neki, de nem mondhatnám kifejezett taxiszolgálatnak.
Amikor veszünk drágább dolgokat, háztartási cikkeket, bútorokat, akkor azt sem mondhatom, hogy csak nekem veszi, elvégre a mosogatógép mindkettőnknek hasznos, tévét mindketten nézünk, a fürdőszobaszekrényre mindkettőnk cuccai kerülnek, és ugyebár egy rendezett környezet, amihez a szekrény hozzásegít, mindkettőnknek jó érzés. De nincs kiszámolva, hogy egy hónapban átlagosan mennyit költ ilyen dolgokra, havi 600at keres, ebből a költések mellett is félre tudunk tenni 2-300-at, szóval gondolom havi 300 az, ami el szokott menni a lakbérre, kocsira, ilyen-olyan költekezésekre.
Olyasmi, hogy az ő pénzén elmegyek plázába bevásárolni a legdrágább bőrcipőkből és táskákból, nem opció. Minimális kis keresetem van nekem is, abból finanszírozom az ilyen jellegű költéseimet, amik megjegyzem, nem nagy kiadások.
Nem irigykednek rám a barátnőim. Nem szoktam velük megtárgyalni az anyagi helyzetünket, és ha találkozunk is, akkor is beülünk egy kávézóba meginni valamit, vagy valamelyikünknél összeülünk, nem plázában mászkálunk boltról boltra, szerintem ezt szórakozásként olyan 17 éves átlagéletkorú lányok csinálják.
Főzni, takarítani szoktam rendszeresen, de nem azért, mert a férjem elvárná. A munkahelyén van menza, ott ebédel, vacsorára meg nem mindig igényel főtt ételt. Gyerekeink még nincsenek. Szóval én inkább csak hétvégén főzök, vagy ha éppen nagyon kedvem van hozzá.
Takarítónő végzi ezt a munkát, és van egy jópofa önjáró kis porszívónk is,ami megy egész nap, szóval maximum a fürdőt szoktam kitakarítani, így is minden ragyog, enni lehetne a járólapról.
Van a páromnak egy szava járása: hogy aki olvasni tud az főzni is, még ő is össze tud ütni egy jó babgulyást bográcsban a kertben ,szóval nem kell egekig magasztalni a minden nap főzőcskéző nőket. Megcsinálják, mert így olcsóbb és így tudnak kijöni a kosztpénzből. De ha nincs rászorulva akkor miért kéne időt rabolni vele?
Szóval szerinted csak a szegények főznek mert az úgyis valami időrabló dolog?
Én nem vagyok gazdag, konkrétan megtehetném hogy néha rendelgetek kajákat, de nem teszem, mert szeretek főzni is. Ahogy takarítani is.
Mivel ezek olyan munkák amiket kizárólag saját magamért csinálok, ezeket a munkákat én szeretem.
A klasszikus munkáért én se rajongok, mert tudjuk miről szól.
De pl a főzés takarítás az pont olyan munka amit csakis magunkért csinálunk és jó érzéssel tölti el az embert utána az eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!