Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a nő, aki még huszonévesen is folyamatosan egyedülálló, az selejt valamiben? Állítólag a normálisak mindig foglaltak.
Ez erős túlzás.
Mondjuk, hogy döntő szerepe van a külsőnek a női válogatási szempontok közt, de nem kizárólagos.
Másképp fogalmazva, ha nem vagy elég magas, jól öltözött, laza, szimmetrikus, sportos, akkor egyáltalán nem érdekled és irány a friendzone, de ha az vagy, akkor nehéz lesz pl. szar dumával elrontani, de nem lehetetlen :)
igen, persze, csak szexi félisten pasik kellenek. Mással szóba se állok.
Mots jobb?? most akkor ezt nem nullázátok le??
Vicc, hogy van egy elképzelésetek, és ha valaki ellentmond, az nem hasznos válasz. csak mert leírja, mit érez.
14-es.
Igen,csak a jóképű,izmos bunkókkal álltok szóba sajnos..Pont ez a baj...
Van egy elképzelésed? Hát érdekes,mert itt az oldalon az összes nő ezt mondja,jajj hát neki nem is azok kellenek meg blablabla...
Aztán kimegyek a valóságba,és csak ezt látom,hogy csak ezek kellenek a nőknek,ezeknek van barátnője,a többi meg nő közelébe nem tud kerülni,mert éppen nem helyesnek született,jó genetikával.És ez a szomorú valójában...
24/F
Nem nullázunk le, de ha visszaolvasol, nem mondtam, hogy csak a félistenekről van szó, de legyünk konkrétabbak, csak a te kedvedért.
Teszem azt érdekelsz, megláttalak mondjuk egy munkahelyi büfében, kezdeményeznék.
Melyik esetre hogy reagálnál?
A
Mondjuk, hogy átlagosnak mondanám magam, kissé elbasxott szarkasztikus humorral, enyhén borostásan, ing-farmer kombóban, 188cm magas.
B
Mondjuk, hogy átlagosnak mondanám magam, kissé elbasxott szarkasztikus humorral, enyhén borostásan, ing-farmer kombóban, 178cm magas.
C
Mondjuk, hogy átlagosnak mondanám magam, kissé elbasxott szarkasztikus humorral, enyhén borostásan, ing-farmer kombóban, 168cm magas.
D
Mondjuk, hogy átlagosnak mondanám magam, kissé öntelt ugyan, de tudom, hogy m jár nekem. Enyhén borostásan, póló-farmer kombóban, 188cm magas.
fárasztóak vagytok, nekem ez ovi.
ezt a hosszú izét el se olvasom.
sziasztok, további jó szórakozást...
Én is sajnálom, hogy megfutamodott, pedig csak a jobb áttekinthetőség miatt tördeltem így a szöveget.
Azért remélem, hogy mégis elolvassa és ha nem is válaszol, ezért elgondolkodik a kérdésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!