Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akkora nagy bűn, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkora nagy bűn, ha a nők olyan férfiakat keresnek akik biztos anyagi háttérrel rendelkeznek?

Figyelt kérdés
Ha én nőként jól keresek akkor miért olyan elítélendő ha elvárom a társamtól is ugyanazt?
2015. okt. 11. 21:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
52%
Nem bűn, de a párkapcsolat nem erről szól. Beteg ember, aki ilyen dolgokat figyelembe vesz a párválasztás kapcsán, mint a havi jövedelem és hasonlók. Ott nincs is szeretet.
2015. okt. 11. 22:30
 12/17 A kérdező kommentje:
Existone, igen van egy ilyen oldala is, de amikor kiderül mivel foglalkozik az illető akkor ugyanúgy kiderül az is, hogy vágyik-e többre, hogy ambíciós-e, vagy törekvő, ha ennek legkisebb jelét se mutatja akkor nekem ott helyben meghal a románc, nem attól függ mivel foglalkozik, vagy mit tanult.
2015. okt. 11. 22:34
 13/17 A kérdező kommentje:

27 L szerintem félreértesz, 17 eves tini k kategóriába sorolsz habár nem tudom miből volntad ezt a konklúziót le. Én nem a másik pénzével szeretnék villogni, jól keresek mint mondtam. A ruhák meg márkák pont, hogy nem mozgatják meg a fantáziám, legyen az illető ápolt az bőven elég. Úgy írsz mintha mindenki akinek van pénze arra használná, hogy villogtassa mások előtt, pedig az emberek nagy része nem ezért hajt, inkább egy jobb megélhetésért, biztonságért, saját lakásért, hétvégi házért stb. Az mitől érzelmi sivárság ha elvárok valamit amit én is ugyanúgy beleadok a közösbe?

A boldogságomat ne bánd, 8 éve élek boldogan a férjemmel :)

2015. okt. 11. 22:49
 14/17 A kérdező kommentje:

Anthony Cooper, miért beteg ember az ilyen?

Egy párkapcsolat nem arról szól, hogy közösen dolgozunk a kitűzött célokért? Vagy csak úgy vagyunk egymás mellett, hogy legyünk?

A legtöbb vita egy kapcsolaton belül (együttélő párok esetében) a pénzből adódik, a pénz szerves része a megélhetésnek.

Ha egy pár folyton azon kell stresszeljen, hogy miből fizet villanyt, gázat, albérletet, ovodát stb, akkor annak a párnak nem napi problémája a pénz?

Ezt előzöm én meg azzal, hogy mindenáron addig hajtok amíg egyedül is meg tudom teremteni mindenre a pénzt és olyan társat választottam aki ugyanúgy egyedül is meg tudja oldani.

2015. okt. 11. 23:05
 15/17 anonim ***** válasza:
71%

Hát ez érdekes. Szóval egyszer azt olvassuk itt, hogy a nők el akarják tartatni magukat, és felháborító módon anyagiasak, bele akarnak ülni a tutiba és büdös nekik a munka.

Majd amikor egy nő jelzi hogy ő bizony nem akarja eltartatni magát, de ő sem akar eltartani valakit és olyan párt szeretne aki hasonló anyagi helyzetű mint ő, abban a pillanatban szintén anyagias nőszemély lesz belőle, aki nem tudja, mi a szerelem, mert a pénz alapján válogat.

Összegzés: ha nekem van egy gazdag pasim aki bmw-t vezet és a tenyerén hordoz, én biztosan ribizli vagyok akit eltartanak és csak a pénze kell, kizárt, hogy szerelmes legyek belé.

Ha egy velem egyforma anyagi helyzetű pasira vágyom, akkor is ribizli vagyok aki lenézi a minimumbéren tengődő férfiakat és nincsenek érzelmei.

Tehát csak akkor lehetek rendes nő, ha gyakorlatilag eltartok egy szegény férfit aki ráadásul legyen csúnya, különben csak a külső érdekel engem. Remek, ezt szeretem a gyakorin.

2015. okt. 11. 23:50
 16/17 anonim ***** válasza:
Mindeni olyan társra vágyik, aki mellett biztonságban érezheti magát. A baj szerintem igazából akkor van, ha ez a szempont a szükségesnél többet nyom a latban, azaz eleve kizártnak tartod a kapcsolatot egy átlagos keresetű férfival, még ha minden egyéb szempontból megfelelő is lenne. De persze nekem aztán mindegy, ki mi alapján választ párt, csak mondom. :)
2015. okt. 12. 09:15
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen 15-ös, én is ezt szeretem, az se lenne elfogadható ha eltartanánk egy szegény pasit, aki egész nap ül a tv/gép előtt, mert akkor azért lennénk hülyék :))) így se s úgy se jó
2015. okt. 12. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!