Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért akkora nagy bűn, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akkora nagy bűn, ha a nők olyan férfiakat keresnek akik biztos anyagi háttérrel rendelkeznek?

Figyelt kérdés
Ha én nőként jól keresek akkor miért olyan elítélendő ha elvárom a társamtól is ugyanazt?
2015. okt. 11. 21:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
24%
a való életben is nőnek adod ki magad? nem unod provokálni a gyk népet?
2015. okt. 11. 21:30
 2/17 anonim ***** válasza:
36%
nem vagy nő. grafológus vagyok, és az írásképed alapján egy provokáló gyökér pasas vagy. a nőket akarod lejáratni.
2015. okt. 11. 21:36
 3/17 A kérdező kommentje:
A való életben is nő vagyok, nem szándékom provokálni senkit, pont egy mai kérdés ihlette ezt a kérdést -amire te is válaszoltál amúgy, csak eltávolították a válaszod kedves töperős, ha jól emlékszem te voltál a 110nm házban élő férfi átlagkeresettel, aki szerint minden nő aki nem tudja mi az átlagfizetés és többet akar az szánalmas féreg. Ezt ha kifejtenéd nekem, érdekelne miért gondolod így.
2015. okt. 11. 21:37
 4/17 anonim ***** válasza:
72%
törperős álmában lakik 110 nm-es házban max anyjáékkal. segélyen él mert roma.
2015. okt. 11. 21:38
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt csinálsz amit akarsz! A magam részéről én ezt nem tartom bűnnek, bár engem férfiként egyáltalán nem érdekel, hogy egy nőnek milyen állása vagy anyagi háttere van, én nem ez alapján választok párt, de ha te ez alapján teszed, az már a te dolgod, a lényeg végül is, hogy olyan társad legyen, aki minden téren megfelel neked. Amúgy a biztos anyagi háttér, és a jól keresés nem feltétlen jelenti ugyanazt. Mármint én pl. biztos anyagi háttérrel rendelkezem, mert gazdag családba születtem, és már eleve van saját lakásom, meg ilyenek, de dolgozni még életemben nem dolgoztam, mivel 23 vagyok, és még az egyetemi mesterképzést csinálom. Remélhetőleg ha elvégzem, találok olyan munkát amivel jól keresek majd, és akkor már nem mondhatják azt, hogy csak egy elkényeztetett hülye gyerek vagyok.
2015. okt. 11. 21:39
 6/17 A kérdező kommentje:
Én sem ez alapján választok, viszont ez is fontos szempont.
2015. okt. 11. 21:41
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem bűn, mindenki azt csinál, amit akar.

De pl. nekem, mint biztos egzisztenciával rendelkező nőnek nem kizáró ok, ha nem kőgazdag a párom, urambocsáss!

Ne legyen igénytelen, alap higiénia, nyilván ne legyen csöves, vagy valami, de ha megismerek valakit és mondjuk tetszünk egymásnak, nem kizáró ok, ha teljesen átlagos fizetésből élő férfi az illető!

2015. okt. 11. 21:44
 8/17 anonim ***** válasza:
65%

Vannak akik így indítanak , hogy kezükben a lista, és akkor azok alapján választunk társat.

nagyszerű.....

De van egy másik oldala is a dolognak, amikor egy az egyben összefutsz egy bárpultnál, vagy egy bevásárlóközpontban az adott személlyel és megtetszik neked, elkezdtek beszélgetni szimpatikus lesz és minden stimmelne.......de akkor megkérdeznéd, hogy ugyan mit csinál és ha azt mondaná, hogy festő vagy villanyszerelő és havi 150-200 között keres akkor eldobnád mert hát az hogy nézne már ki??? :)

ÉS csupán ezért feladnál egy számodra amúgy tökéletes személyt aki egyébként boldoggá tenne....

Nem mindegy hogyan indul a dolog....

2015. okt. 11. 21:50
 9/17 anonim ***** válasza:
23%
Tudod te mi az hogy szeretet? Szerelem? Annak nem lehet parancsolni, feltételekhez kötni. Ha érző ember vagy akkor tudnod kéne hogy ilyen kikötésekhez kötni a párkeresést a 17 éves tini vagy k**va kategória... Persze meglehet érteni hogy nem egy iszákos tönkön lévő embert keresel de fő szemppontként kezelni az anyagiakat végtelen egyszerűségre, érzelmi sivárságra utal de ne haragudj... Esetleg nézzen ki jól és öltözzön divatosan is a listádon van?:) mert akkor ismerjük a kategóriádat, tele van vele a belváros pesten:)! Boldog nem leszel ezzel a szemléleteddel az életben. 27L
2015. okt. 11. 21:59
 10/17 anonim ***** válasza:
95%

Amúgy nem tudom a pénz megemlítése miért vonja egyből maga után, hogy provokálásról van szó. Tök mindegy, hogy férfi vagy nő valaki, azért kivel járna szívesebben: valakivel, aki dolgozik, akire lehet számítani, ha esetleg kirúgják az embert vagy egy baleset éri, vagy olyan emberrel, aki mondjuk link vagy ha valami történik és az egyik fél nem tud dolgozni egy ideig, akkor az éhenhalás fenyegethet?

Nem kötöm bruttó bérhez a szerelmet nyilván, de nem is megyek bele párkapcsolatba egy olyan emberrel, akinek büdös a munka, mert így hogy tervezzen valaki családot? (Meg mellékesen a munka nekem fontos szerepet játszik az életemben mert ez is lényegében az egyik szenvedélyem.)

És szerintem erről van szó a legtöbb esetben, és nem arról, hogy milyen cipője vagy autója van az illetőnek.

2015. okt. 11. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!