Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kettős mérce. Miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kettős mérce. Miért?

Figyelt kérdés

Miért van ez?

Ha egy nő elpanaszolja, hogy veri a barátja, mindenki elmondja, hogy mocskos férfi, mindenki sajnálja a nőt, segíteni akar.

Ha egy férfi elpanaszolja ugyanezt, szánalmasnak tartják, lepapucsozzák, kinevetik, nem akarnak segíteni.

Miért nem segítő szándékúak az emberek mindkét esetben?

2015. szept. 23. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint mivel a férfi már magában egy erős fizikai jelenség, a nő meg egy törékeny virágszál.

És mivel a nők a gyengébbik nem, ezért őket szokták jobban segíteni.

A férfit meg talán azért papucsozzák le, mert gyáva és nem eléggé határozott, hogy kiálljon magáért.

2015. szept. 23. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:

én ugyanúgy felháborodnék ha a 100 kilós nő verné meg az 50 kilós barátját.

de mivel a legtöbb esetben egy nő pofonja/ütése/akármije feleannyit SE ér, mint egy pasi gyengébb ütése, ezért jogos a felháborodás ha férfi üt meg nőt.

2015. szept. 23. 22:26
 3/5 A kérdező kommentje:

"ezért jogos a felháborodás ha férfi üt meg nőt."

Persze, jogos. De akkor is jogos lenne, ha nő ütne férfit, és felháborodnának. Szerintem egy gyengébb ember se üssön egy erősebbet. Az se helyes.

2015. szept. 23. 22:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Sok olyan dolog van, amit férfiként el kell nézni a nőnek. Viszont a nőknek is sok dolgot el kell nézni a férfinak. De van az a szakasza egy kapcsolatnak, amikor egyszerűen még kirakhatod a szűrét. Meg kell válogatni kivel vagyunk együtt.
2015. szept. 24. 05:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyik sem helyes. Bár én azt a nőt se tudom sajnálni aki panaszkodik, hogy többször megverte már a pasija. Aki annyira idióta, hogy megvárja a második pofont/verést, az ezt akarja. Ott kell hagyni és ennyi.
2015. szept. 24. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!