Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy a nôies férfiakat lenézik, a férfias nôket pedig nem?
Ha egy férfi gyengédebb, és úgy viselkedik, mint egy nô, lúzernek titulálják, kiröhögik, megszégyenítik.
Ha egy nô férfiasan viselkedik, több lehetôség is van a társadalom reakciójára, de az nagyon ritka, hogy lenézzék és megszégyenítsék, ahogy a nôies férfit.
Akkor te még sok mindent nem láttál. A fiús lányokat elég sokszor szekálják, szívatják pl. iskolai környezetben, sokszor nem tekintik őket teljes értékű nőnek.
De egyébként én többnyire azt tapasztalom, hogy mindkét esetben a férfi nem az, amelyik negatívan áll hozzá az ilyen emberekhez. Ha nőies férfi, akkor "hülye buzeráns", ha férfias nő, akkor meg "nem is számít nőnek, és undorító, nem kell senkinek".
ez csak berögzött társadalmi sztereotipia hogy a nök gyengék a pasik meg erősek
pedig egyszerüen vannak erős és gyenge jellemű emberek
Tiniként ez még pont fordítva van. A lányos fiúk az istenek, a fiús lányok max. haver.
Egyébként mit értesz pontosan nőies férfi alatt? Olyanra gondolsz aki például elsírja magát egy bababolt előtt a meghatódottságtól vagy mindig nyálas versekkel és ajándékokkal hízeleg a nőknek?
Azért nem túl népszerűek ezek a férfiak mert többnyire semmi kiállásuk nincs. Rászólnak és fülét-farkát behúzza, akkor meg pontosan mi is imponáljon ebben a nőknek?
egyrészt marhára nem írtad körül, hogy mi a nőies és férfias viselkedés számodra...
másrészről én mindig irigyeltem az igazi femininim, baba típusú lányok, mert ők tarolnak inkább a férfiaknál tapasztalatom szerint
a feminim férfiakat meg nem tudom milyen formában éri hátrányos megkülönböztetés, nekem már az alakra szabott gatya, hasított bőr cipő, és "instázás" is elég nőies viselkedés és öltözék, mégis buknak rá a lányok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!