Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy itt majdnem minden nő a szőrös férfiakat preferálja, a valóságban pedig majdnem minden nőismerősöm a szőrteleneket szereti?
Arc: a szőr sok férfinak jól áll, idősebbé, komolyabbá teszi az arcot, a szőrtelenhez meg kell egy helyes arcforma, ami azért nem sokmindenkinek adatott meg (nekem szerencsére mindkettő jól áll :D)
Test: itt szintén férfias tud lenni egy kevésbé kidolgozott test is, egy természetes szőrzettel, viszont a csupasz meg már tényleg csak a nagyon edzettnek áll jól szerintem (erre még dolgoznom kell :D). Mivel azoknak a fiúknak, akiket a lányok általában látványosan kedvelnek, elég szálkás testük van, ezt nyilván ők is tudják, és ők borotválják mindenhol, ezért tűnhet úgy, hogy mindenkinek a szőrtelen jön be.
Saját egyedi véleményem: mind a kettőt elfogadom.
A férfi saját maga dönt, hogy szőrös marad, vagy szőrtelen. Egy nőnek szerintem nincs joga arra kérni a párját, hogy akkor most pl. szőrtelenítse le a srác a mellkasát, mert a csaj jobban szereti csupaszon, miközben a srác nem akarja.
Elfogadást és kész. Ha meg nem tetszik neki, akkor válasszon magának olyan srácot, aki az igényeinek megfelel.
A gyakorikérdések közönsége egyáltalán nem reprezentálja sem az országot, sem a te ismerőseid csoportját. Ráadásul egy kérdésre ezen belül is elsősorban azok válaszolnak, akik valamilyen módon érzelmileg érintettek, karakterisztikus véleményük van az ügyről, gyakran pont azért, mert a véleményük ellentétes a közfelfogással.
A gyakorikérdéseken olyan kérdést érdemes csak feltenni, hogy "van-e egyáltalán olyan, aki...". Erre jó, se többre, se kevesebbre.
Van akinek így tetszik, van akinek úgy tetszik. Továbbá vannak divat hullámok, a fiatalabbak nagyobb részének a szőrtelenebb tetszik, a következő korosztály nagyobb részének inkább a szőrős. Illetve ez így tág fogalom, mire gondolsz, pontosan hol szőrtelen?
Nekem: úgy tetszik ahogy van, ne szőrtelenítsen, csak a hónalját, nekem a torzonborz szakáll is bejön. Alapvetően mellkason a kevesebb szőr tetszik, de azért legyen ott szőre, ami taszító, az az erős hátszőrzet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!