Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért nem ismerik be,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem ismerik be, hogy ők többet várnak el külsőség terén, mint a férfiak?

Figyelt kérdés

Szerintem:A rengeteg udvarló elhiteti velük,hogy ők hercegnők.Ezért sokat képzelnek magukról,többet,mint amik.

És akkor nincs összhangban a két nem...

2015. szept. 19. 08:09
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
52%

20-as.

De érdekes módon megütötték őket,azonban azt ne felejtsd el,hogy a barátnőid választották őket... Tehát ha mondjuk egy nyugodt,kevésbé bunkót választottak volna,le merem fogadni hogy nem történt volna ilyen... ;)

Csak tudom persze,ők unalmasak,meg nem elég helyesnek születtek stb.... Hát akkor pedig viselni kell a következményeit annak,amit ők választottak maguknak.Ennyi az egész.

24/F

2015. szept. 19. 11:58
 22/33 anonim ***** válasza:
56%
#20 Ez a ritkább eset, ennyi eszük legalább volt. Viszont ha nemcsak a külsőt nézték volna, össze se jöttek volna ezekkel a vadállatokkal.
2015. szept. 19. 11:59
 23/33 anonim ***** válasza:
33%

Semmi köze a külsőnek, FOGJÁTOK MÁR FEL!!

Az egyik barátnőmék már az esküvőt tervezték, a másik meg már el volt jegyezve. Azt nem tudom, hogy az ő életük milyen volt, nem velük éltem, a kapcsolatukat nem ismerem mélyre behatóan.

De ti "férfiak", hogy merészeltek kezet emelni egy nőre?

2015. szept. 19. 12:02
 24/33 anonim ***** válasza:
71%
Én pl. sosem emelnék kezet egy nőre, de nincs lehetőségem bebizonyítani, mert a ronda külsőm miatt egyikőtöknek sincs gusztusa hozzám.
2015. szept. 19. 12:03
 25/33 anonim ***** válasza:
48%

Apropó külső: KI HATÁROZZA MEG, HOGY MI SZÉP ÉS MI NEM?

Ami az egyiknek szép, az lehet, hogy a másiknak ronda és fordítva!

Fogjátok már fel végre, a szépség mindenkinél mást jelent!!!!

2015. szept. 19. 12:04
 26/33 A kérdező kommentje:

"Elborul az agyatok és máris visszaéltek a fizikai erőtökkel?"

Miért beszélsz többes számban??

És hogy jön ide a verekedés??

Tipikus paraszt felfogás.Nálad az a vita,hogy ki tud jobban támadni...-.-

2015. szept. 19. 12:09
 27/33 anonim ***** válasza:
65%

25-ös.

Ez pontosan ami nem igaz,mert ha így lenne akkor én is látnék olyat a mindennapokban,hogy legalább egy nőnek tetszem...

Hiszen ha mindenkinek más lenne a "szép",akkor én is tetszenék valakinek.De ez még nem fordult elő velem 24 év alatt sem,akkor hogyan is lehet ez?!

Hozzátenném,nem vagyok csúnya,adok is magamra,az öltözködésemre is,mégis akár az utcán vagy bárhol megyek,inkább elkerülnek és levegőnek néznek a nők,mintsem hogy beszélnének velem,vagy tetszenék nekik.

Szóval maximum úgy más a nők ízlése,hogy a jóképűek között vannak olyanok,akik tetszenek mondjuk a nők felének,a másik felének nem. Lehet erre értetted,igen ez így lehetséges...

24/F

2015. szept. 19. 12:11
 28/33 anonim ***** válasza:
65%

Ja igen,és én soha nem emelnék kezet egy nőre sem.De semmit nem érek vele,mert nem tudom ezt bebizonyítani,mivel még csak szóba sem állnak velem a nők,mert nem születtem helyesnek és nem vagyok izmos...

Így meg esélyt sem kaptam soha egyetlen nőtől sem... :/

24/F

2015. szept. 19. 12:12
 29/33 A kérdező kommentje:

A szépség nem ralatív.Van egy pár ember,akiknek eltér a véleménye a többségtől,de ők nem változtatnak a tényen.

Ha a szépség valóban annyira relatív lenne,akkor nem lennének dolgok,amik a szépségük miatt kiemelkedőek.

2015. szept. 19. 12:18
 30/33 anonim ***** válasza:
70%
#25 Ez egyáltalán nem igaz. Majdnem minden nőnek ugyanazok a férfiak tetszenek. Pl. már eleve alapkövetelmény, hogy legyél magas, az arcod legyen vagy férfias, vagy babaarc, és legyél kigyúrva. Ezenkívül majdnem minden nőnek a sötét hajú, barna bőrű, nem túl szőrös férfiak tetszenek.
2015. szept. 19. 12:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!