Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem ismerkedési célzattal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ismerkedési célzattal, pusztán kíváncsiságból kérdem. Vannak ilyen nők?

Figyelt kérdés

A sztereotípiák miatt fogalmazódott meg bennem a kérdés, hogy az ilyen nőcisen, picit divatosabban öltözködő, összességében trendi lányok/nők között van olyan, akinek nem az ilyen rádióban hallható clubzenék, vagy plázazenék a kedvencei? Hanem mondjuk szeret alternatív műfajokat, vagy igazából akármit, csak valami komolyabbat, mélyebbet. Vagy mondjuk a filmekre sem csak sima szórakoztatásként néz, hanem szeret elmerülni bennük?

Azért kérdem, mert valahogy nem nagyon találkoztam még ilyen nővel, hátha más igen. És nem szeretnék külső alapján ítélni. De azt is mondják, hogy a stílus maga az ember. Szerintetek?

2014. nov. 6. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem mindig a kulso tukrozi a belso tulajdonsagokat. En elegge kirivoan oltozok, szeretem a mukormot, van tetkom, piercingem, de kozben meg eleg visszafogott vagyok, csendes, rendes es csak az olyan filmeket szeretem aminek van is mondanivaloja. Tehat kulsore sokszor plazacica, belsore egy csendes, visszahuzodo lany.
2014. nov. 6. 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen vannak. Nem olyan sokan de vannak. Én is közéjük tartozok. :)
2014. nov. 6. 14:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is ilyesmi vagyok. Ha bemegyek a városba csinos, szexi ruha, de filmet szinte csak olyat nézek amin el lehet gondolkodni utána, aminek van mondanivalója, illetve szeretek olvasni, komolyabb témájú könyveket is. És ismerek még ilyeneket :)
2014. nov. 6. 15:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom én ilyennek számítok-e. Szeretek szépen öltözködni, szeretem a magassarkúkat. De utálom a műkörmöt, viszont a sajátomat sokszor annak nézik, mert ápolt. Nem festem magam sokszor, de néha igen, mert imádok művészkedni a színekkel, mindig kitalálni valamit :DD Ugyanakkor az orvosira járok, rengeteget tanulok, és gyűlölöm a tucutucu számokat, annyira bulizni sem szoktam. De ha én nem is vagoyk ilyen, mások biztos vannak :)
2014. nov. 6. 16:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Na, ez is több, mint amennyire számítottam, köszönöm. :)
2014. nov. 6. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!