Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mass Effect 1-2-3 ba ha románcot csinálsz Kaidan-nel csak játszadozik Shepard-el vagy tényleg komolyan gondolja a kapcsolatukat? Csak úgy kiváncsiságból.
Figyelt kérdés
Szerintetek?2014. júl. 19. 20:04
3/18 A kérdező kommentje:
Igen
2014. júl. 19. 20:07
4/18 anonim válasza:
szerintem játszadozik vele, mert valójában egy metroszexuális transzvesztita, aki betegesen vonzódik a kecskékhez, ezen szenvedélyét viszont nem élheti ki, mert ha megtudná Katy, akkor Jason és Felicity is súlyos depresszióba esne miatt, ez pedig káros hatással lenne Don Lorenzo lovainak egészségi állapotára
6/18 A kérdező kommentje:
2. kommentelő, oké értettem xd
2014. júl. 19. 20:09
8/18 A kérdező kommentje:
3.kommentelő, okéé LOL
2014. júl. 19. 20:11
9/18 A kérdező kommentje:
18 vagyok :)
2014. júl. 19. 20:11
10/18 anonim válasza:
De ki az a hülye aki női Shepard-del van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!