Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mass Effect 1-2-3 ba ha románcot csinálsz Kaidan-nel csak játszadozik Shepard-el vagy tényleg komolyan gondolja a kapcsolatukat? Csak úgy kiváncsiságból.
Figyelt kérdés
Szerintetek?2014. júl. 19. 20:04
12/18 anonim válasza:
Esküszöm én még az első részt sem voltam képes végigvinni. Aztán a 2. és 3. rész sokkal rosszabb állítólag. (Nem Ashleyt mentetted meg? Hogy lehetsz ilyen?! :O )
13/18 anonim válasza:
ja de várj, azt elfelejtettem, hogy Don Lorenzo lovai igazából padlizsánimádó mutáns robotok, akik az ukrán felkelések hírére szexuális vonzalmat kezdhetnek érezni Shepard iránt... így már más a helyzet, ha Kaidannak van esze, akkor komolyan gondolja a dolgot, elveszi Shepard-ot, születik hetvenöt gyerekük, akik aztán légvédelmi rakétákkal felszerelkezve rajtaüthetnek a mit sem sejtő padlizsánimádókon!
14/18 anonim válasza:
15/18 anonim válasza:
komolyan gondolja, de a wikin tényleg le van írva minden.
aki szerint meg csak a gyerekek játszanak, az egy barom. több a 20+/30+-os játékos, mint a tizenéves.
28/N
16/18 anonim válasza:
# 15:
A kérdés miatt gondolták, hogy gyerek még. Én is 26 vagyok és most játszottam ezzel a hulladékkal először.
18/18 A kérdező kommentje:
LOL kösz mindenkinek a válaszokat, és nem tudom hanyadik kommentáló irta az padlizsánimádó robotos izét de azon a kommenten szétsírtam magam :D
2014. aug. 7. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!