Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért nem ismerik be,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem ismerik be, hogy ők többet várnak el külsőség terén, mint a férfiak?

Figyelt kérdés

Szerintem:A rengeteg udvarló elhiteti velük,hogy ők hercegnők.Ezért sokat képzelnek magukról,többet,mint amik.

És akkor nincs összhangban a két nem...

2015. szept. 19. 08:09
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
49%

Már korán reggel kezded a PROVOKATÍV kérdésedet?

Bal lábbal keltél talán fel?

2015. szept. 19. 08:25
 2/33 anonim ***** válasza:
8%
Egyrészt mert nem ismerik magukat, másrészt mert lételemük a hazudozás.
2015. szept. 19. 08:29
 3/33 anonim ***** válasza:
45%
Többet várnak el. ÉS? Nőj fel a feladathoz. 22/F
2015. szept. 19. 08:30
 4/33 A kérdező kommentje:
Ez egyáltalán nem provokálás.
2015. szept. 19. 08:38
 5/33 anonim ***** válasza:
73%

1. rám ez egyáltalán nem érvényes,

2. Kérdező, lúzerség ott panaszkodni arról, hogy mennyire silány, ócska ízlésed van nők terén.

2015. szept. 19. 08:46
 6/33 anonim ***** válasza:
86%
te miért írtad ki ezt a kérdést? mert megteheted. ki válogat? aki megteheti. 18f
2015. szept. 19. 08:58
 7/33 anonim ***** válasza:
43%

A múltkor beszélgettem erről a férjemmel. Majdnem röhögő görcsöt kapott amikor elmondtam neki, milyen kérdések vannak itt. Ő maga bevallotta, hogy minden férfi ismerőse (és ő is)első körben bombázókat szeretne vagy legalábbis jó testű, csinos , szép arcú lányokat.

Ez persze nem zárja ki, hogy beleszeressenek egy kedves, aranyos, nem túl szexi lányba, de elsőre alapvetően a bomba nő vonzza a szemüket és arra vágynak. És ebben nincs semmi rossz.

2015. szept. 19. 09:11
 8/33 anonim ***** válasza:
77%
Zokogó Testvériség csapó 101
2015. szept. 19. 09:47
 9/33 anonim ***** válasza:
81%

Ne legyen sokkal alacsonyabb nálam, ne legyen végtelenül ronda és szélsőségesen sovány.

Baromi nagy elvárásaim voltak, ugye?

Ettől függetlenül majdnem 30 évesen találtam csak olyan embert, akivel úgy érzem, le tudnám élni az életem, mert a férfiak többségével külsőleg nincs baj, de belsőre annál inkább.

2015. szept. 19. 09:55
 10/33 anonim ***** válasza:
10%
a vérükben van a hazudozás! hiába mondják hogy nekem a belső értékek a fontosak! ez mind mind hazugság!
2015. szept. 19. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!