Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet? A külsőség jelent ma már mindent?
Nézd, ez sok oldalú dolog. Nem akarom megbántani a barátnődet, és lehet kegyetlen lesz a véleményem, előre is bocsánatot kérek.
Nagyon álszent dolog, hogy habár számon kéred a srácon, hogy miért nem tetszik neki a barátnőd (annak ellenére, hogy dundi), de nem felejted el odaírni, hogy "ő sem az a 10/10-es srác". Másrészt két év alatt bőven lefogyhatott volna.
Ha lány vagy, akkor igen. Első körben a férfiaknak a külső jön be. Ha egy fiú nem tudja elképzelni a találkozásotok elején sem egyáltalán, hogy megdugjon, akkor ennyi volt.
Ha fiú vagy, akkor nem feltétlenül. Amennyire a férfiak a külsőt nézik, a nők annyira a személyiséget. Persze egy jóképűbb férfinak könnyebb dolga van, lehet hogy neki csak 3 lánynál kell próbálkoznia, egy rondának meg 10-nél, de ha jó személyisége van (férfias, önbizalommal teli, magabiztos, nők számára vonzó stílusa, testbeszéde, beszélőkéje van), akkor egy csúnyább férfi találhat magánál jobb csajt. (Csak a full lúzer, gyáva fiúk mondják azt, hogy a nőknek csak a pénz és a külső kell, akik nem mernek kezdeményezni és sok elutasítás árán megtanulni csajozni.)
Minden lehetséges.
Ha olybá tűnik,hogy együtt vannak,de mégsem,akkor valószínű a srácnak sem közömbös a lány.
És amúgy is. Kit érdekel,hogy nem vékony? Vannak,akik épp a teltebb idomú nőket szeretik.
Hozzáteszem,én is kicsit husi vagyok,mégis odavannak értem egy csomóan,és ezt most nem azért mondom,de egy teltebb nő is lehet irtó csinos. :)
Sok sikert a barátnődnek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!