Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők miért nem ismerik be,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem ismerik be, hogy ők többet várnak el külsőség terén, mint a férfiak?

Figyelt kérdés

Szerintem:A rengeteg udvarló elhiteti velük,hogy ők hercegnők.Ezért sokat képzelnek magukról,többet,mint amik.

És akkor nincs összhangban a két nem...

2015. szept. 19. 08:09
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Beismerem amint a kiszemeltem összejön velem mert ugy érzem h tùl jó pasi hozzám bár mások szerint nem igy van, de nem tudhatom lehet csak vigasztalnak..

25/N

2015. szept. 19. 10:35
 12/33 anonim ***** válasza:
36%

Nekem fontosak a külső tulajdonságok is, ezt elismerem, de szerintem pontosan annyira, mint a férfiaknak. Pontosan olyan elvárásaim vannak a másikkal szemben, amit én is nyújtani tudok (ez vonatkozik a külső ÉS belső tulajdonságokra is), így ha valakinek én kellek, akkor valószínűleg pontosan ugyanolyan elvárásokkal van ő maga is felém, mint én lennék felé.

Mindezzel együtt nem tudom, mi ez a népszerű tévképzet itt gyakorin, hogy minden nőnél 10es csomagokban állnak a pasik kopogtatni egy csokor virággal, és folyamatosan ajnározzák az egónkat. Nekem még szingli időszakomban sem volt ilyenem, nemhogy most. Tehát részemről nem áll az a feltételezésed, hogy felturbózták az önérzetem, és most többnek gondolom magam, mint ami vagyok. És teljesen összhangban is érzem magam az ellenkező nemmel, megdöbbentő módon élőben még nem találkoztam hozzád hasonló sráccal.

2015. szept. 19. 10:42
 13/33 anonim ***** válasza:
37%
9-es vagyok és az egyébként igaz, hogy a férjem minden tőle telhetőt megtesz, hogy "hercegnőnek" érezhessem magam. Na jó, nem anyagilag, mert elég csehül állunk, de amúgy minden téren. Úgyhogy szerencsés vagyok, az biztos.
2015. szept. 19. 10:44
 14/33 anonim ***** válasza:
30%

Sosem fogják sajnos beismerni,pedig az lenne a kulcsa ennek az egész "harcnak" ami a két nem között megy,és egyre durvább a helyzet.Bár hozzátenném,nem véletlenül.

Nagyon elszálltak a nők magukkal,a többségük beképzelt,flegma,bunkó.Persze csak addig,amíg a "helyes" pasi oda nem megy hozzá,mert akkor aztán rohan utána...

És nézd meg ezen az oldalon is nem azt látod,hogy az egyedülálló nők azt írnák,hogy na akkor összejöjjenek egy szingli sráccal,és erre törekednének.Hanem azt írják,hogy jajj van egy pasi akinek amúgy barátnője van,de ő neki az a pasi kell.

Szóval aki helyesnek született,annak van csak esélye tulajdonképpen a nőknél,mert azokra hajtanak alapból a nők,a többi meg tök mindegy mit csinál,esélye sem lesz. :/

Ez a mai valóság ,sajnos. :/

24/F

2015. szept. 19. 11:00
 15/33 anonim ***** válasza:
50%
a nők akkor se vallanák ezt be ha a villamos székben ülnének !
2015. szept. 19. 11:03
 16/33 A kérdező kommentje:

Csináljunk egy felmérést!:)

Küldjünk ki az utcára egy tipikus átlagos lányt,fiút.

Kezdeményezzenek a potenciális nemnél,és a végén számoljuk össze,hogy kinel volt több sikere.:)

Nem érzed,hogy teljesen felesleges lenne?

Egyértelmű,hogy a lány "győzne".

Ezt most ki lehet magyarázni sok mindennel,de felesleges.A nők többet várnak el,nagyobbra tartják magukat.Ez állna a felmérés hátterében.

2015. szept. 19. 11:33
 17/33 anonim ***** válasza:
16%
én már gondolkoztam hogy csinálok pár ilyen videót de azt is meg magyaráznák hogy nem így van! ki forgatnák a szavaimat ezek a farizeusok!
2015. szept. 19. 11:37
 18/33 anonim ***** válasza:
10%

A sok töketlen "férfinak" mondó egyén itt virnyákol!

Húzzatok ki az utcára és ismerkedjetek! Vagy menjetek el bulizni, irány a társkereső, irány a kondi, színház, mozi, pub, sörözők..stb...

A picsogásból elég legyen már!

A nőknek sok az igényei! Talán mert már kezdenek öntudatra ébredni és belátják, hogy nem csak az önző egoista férfiaké a világ.

Két barátnőmet ütötte már meg a párja! Na erre ti mit léptek.

Elborul az agyatok és máris visszaéltek a fizikai erőtökkel? Szánalmasak egyesek.

Egyezzünk meg: MIND A KÉT NEMNEK NAGYON AZ IGÉNYEIK!

Egyébként, ti, akik állandóan felteszitek az ilyen üres kérdéseket, soha nem fogjátok belátni, hogy nem fogok egy üres lelkű egyénnel lenni, akár milyen jól is nézhet ki!

2015. szept. 19. 11:46
 19/33 anonim ***** válasza:
47%

"Két barátnőmet ütötte már meg a párja! Na erre ti mit léptek."

Na, ez hatalmas öngól volt a részedről. Ez is azt bizonyítja, hogy ha elég jól néz ki egy férfi, akkor ti nők bármit eltűrtök neki, még azt is, hogy megüssön.

2015. szept. 19. 11:49
 20/33 anonim ***** válasza:
32%

Te h..lye vagy.

Az ütés után, az egyik srác börtönbe került, mert feljelentette a barátnőm.

Mind a ketten otthagyták a srácokat, TE ÉSZLÉNY!!!

2015. szept. 19. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!