Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Titeket mi fog meg 1 nőben? Miért van az, hogy vki csak sexre kell, és van akivel meg komolyan gondolnátok?
Azért mert az a csaj benne volt a csak szex-ben, miért nézne ribinek?
Attól hogy valaki belemegy egy egy éjszakásba még nem ribi.
Köszi a válaszod.:-)
Arról mi a véleményetek,hogy:a rendes,kedves lányokat nem becsülik meg?
A válaszok alapján elgondolkodtam,h én hol ronthattam el? A pasi akinek csak arra kellettem,elcsábított a kívülállóknak biztosnak tünő 3 éves kapcsolatomból. Eleinte csak beszélgettünk msn-n,meg telefonáltunk. Mikor először találkoztunk kettesben elcsattannt egy csók.Lelki ismeretfurdalásom volt,ezért szakítottam a barátommal(bár már mielött a srác közbelépett volna akkor is többször megfordult a fejembe h ez már így nagyon nem jó),a srácnak pedig megmondtam h addig nem találkozok vele mig nem zártam le az előző kapcsim. Hosszú hónapjai rámentek a srácnak h várjon rám,és mikor megkapott akkor közölte h ennyi volt,és szerinte én egy ribanc vagyok :( Persze én akkor már olyan szerelmes volta,/vagyok mint elötte még soha
"Két szék közól a pad alá" csak azt nem értem hova volt rám írva h ribanc vagyok használj ki :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!