Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál hozzá, ha ezt mondaná a barátod/férjed, kiábrándulnál belőle?
Hát te hü... akarom mondani, buta vagy.
A kezét megcsókolnám, hogy nem képzeli magát szuperhősnek, és nem akarja lerambózni a támadókat.
Ez nem megfutamodás kérdező.
Ez pusztán józan ész és azokat védi akiket szeret és velük akar biztonságban lenni.
Nincs párom meg családom de én sem mennék.
A harc meg a háborúk mind gyerejes dolgok és értelmetlenek.
Ha lenne férjem, akkor tartanám idiótának, ha maradna, miközben a családja menekül.
Egyrészt, nagylány vagyok, ki tudok állni magamért. Engem sértene, ha azt hinné, értem kell kiállnia.
Ha valami nagy főgonosz ellen kellene kiállni, ilyen ultimate good vs. evil harcban, Voldemort, a Birodalom, nyilván mindketten harcolunk, és mindketten a jó oldalon.
Zombi apokalipszisben meg mindketten átmegyünk Daryl Dixon-ba.
"mert persze hogy senki nem akarja hogy meghaljon egy szerette,de ha felkerülne a téma,ne az legyen egyből hogy beijed és gyorsan fut a szélrózsa minden irányába ..."
Most akkor ne lövesse agyon magát vagy mégis? Mert saját magad ellen beszélsz. Egyszer azt mondod gyávaság ha nem akar részt venni ebben, utána meg azt írod, hogy "ne az legyen egyből hogy beijed és gyorsan fut a szélrózsa minden irányába". Akkor mit tegyen? Ne is vonuljon be meg ne is ijedjen meg. Akkor mégis mi a retkes f_szt csináljon? Keress egy pénzes embert te lotyó.
Nem.
De, kedves kérdező, te is bevonulhatnál katonának és védhetnéd a hazát ezerrel. Már csak hogy ne tartsanak gyengének. Vagy ez már nem tetszik annyira?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!