Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál hozzá, ha ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál hozzá, ha ezt mondaná a barátod/férjed, kiábrándulnál belőle?

Figyelt kérdés
Egy másik topikban írta egy férfi,hogy ha háború,vagy bármi kitörne az országban,ő biztos nem harcolna,mert neki családja és munkája van,és inkább lelépne valahova külföldre.Most így belegondoltam,ha nekem ilyet mondana a barátom,gyengének tartanám,és megváltozna bennem valami vele kapcsolatban,nem tudnék rá férfiként tekinteni.Álljon ki értem,álljon ki a családja mellett,és álljon ki nagyobb volumenű dolgok mellett is.Még ha másképp gondolja is,ne hangoztassa hogy inkább megfutamodna.
2015. szept. 3. 19:37
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
0%
Én mennék hadba kérdező. Már most is agyonlövöldözném a sok menekültnek álvázott iszlám terroristát.
2015. szept. 3. 19:58
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát te hü... akarom mondani, buta vagy.

A kezét megcsókolnám, hogy nem képzeli magát szuperhősnek, és nem akarja lerambózni a támadókat.

2015. szept. 3. 20:07
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Hú, szerintem amiről beszélsz, kérdező, az nem férfias. Tudod te hogy képesek emberek viselkedni háborúban? Na, örülj, ha nem tudod. Ha neked védelem kell, de gondolom a véres, erőszakos részletek nélkül, akkor állj össze egy pénzes emberrel. Nekem nincs szükségem olyan emberre, aki szívesen kiélné az agresszióját másokon. Díjaznám, ha így gondolkodna. #1 voltam
2015. szept. 3. 20:15
 14/39 anonim ***** válasza:
80%

Ez nem megfutamodás kérdező.

Ez pusztán józan ész és azokat védi akiket szeret és velük akar biztonságban lenni.

Nincs párom meg családom de én sem mennék.

A harc meg a háborúk mind gyerejes dolgok és értelmetlenek.

2015. szept. 3. 20:16
 15/39 anonim ***** válasza:
85%
nő vagyok, nem ábrándulnék ki a barátomból. nem éri meg senkinek meghalnia idiótaságok miatt.
2015. szept. 3. 20:24
 16/39 anonim ***** válasza:
63%

Ha lenne férjem, akkor tartanám idiótának, ha maradna, miközben a családja menekül.

Egyrészt, nagylány vagyok, ki tudok állni magamért. Engem sértene, ha azt hinné, értem kell kiállnia.

Ha valami nagy főgonosz ellen kellene kiállni, ilyen ultimate good vs. evil harcban, Voldemort, a Birodalom, nyilván mindketten harcolunk, és mindketten a jó oldalon.

Zombi apokalipszisben meg mindketten átmegyünk Daryl Dixon-ba.

2015. szept. 3. 20:45
 17/39 anonim válasza:
Hm, hogy eltűnt a kérdező...
2015. szept. 3. 20:50
 18/39 anonim ***** válasza:
0%

"mert persze hogy senki nem akarja hogy meghaljon egy szerette,de ha felkerülne a téma,ne az legyen egyből hogy beijed és gyorsan fut a szélrózsa minden irányába ..."

Most akkor ne lövesse agyon magát vagy mégis? Mert saját magad ellen beszélsz. Egyszer azt mondod gyávaság ha nem akar részt venni ebben, utána meg azt írod, hogy "ne az legyen egyből hogy beijed és gyorsan fut a szélrózsa minden irányába". Akkor mit tegyen? Ne is vonuljon be meg ne is ijedjen meg. Akkor mégis mi a retkes f_szt csináljon? Keress egy pénzes embert te lotyó.

2015. szept. 3. 21:05
 19/39 anonim ***** válasza:

Nem.

De, kedves kérdező, te is bevonulhatnál katonának és védhetnéd a hazát ezerrel. Már csak hogy ne tartsanak gyengének. Vagy ez már nem tetszik annyira?

2015. szept. 3. 21:33
 20/39 A kérdező kommentje:
Nos,azért elgondolkodtató,hogy egyetlen egy válaszoló állna csak ki a hazájáért,a többi mind elmenekülne.Én nőként ugyanúgy odaállnék,mert a lelkiismeretem azt diktálná,hogy ha már itt élek,itt születtem,tegyek a védelmében valamit.Szerintetek én hibbantam meg,szerintem meg az a szomorú hogy ez nincs meg minden emberben.Ebből is látszik hogy nincs összetartás,mindenki csak az önös érdekeit nézi.
2015. szept. 3. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!